Hoşgeldiniz  

“BİZLERİ BİZ YAPAN EN YÜCE VARLIKLARIMIZ, KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Semih Köken | 08 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

“BİZLERİ BİZ YAPAN EN YÜCE VARLIKLARIMIZ, KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye personelinin ve ilçedeki kurumlarda çalışan kadınların gününü kutladı.
Başkan Topaloğlu, ilk olarak belediye binasındaki kadın personelin gününü tebrik ederek, karanfil dağıttı.
Tüm birimleri tek tek dolaşarak kadın personele karanfil dağıtan Başkan Topaloğlu, daha sonra Kemer Kaymakamlığı, adliye, Kemer Emniyet Müdürlüğü karakolu ve belediye hizmet alanındaki kadınları ziyaret ederek, kadın çalışanların gününü kutladı.
Öte yandan, belediye personeli de ilçedeki diğer kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadınların ve okullardaki kadın öğretmenlerin gününü kutladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Hayatın her alanında büyük bir özveri ve gayretle çalışan ve var olan kadınlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizleri biz yapan en yüce varlıklar kadınlardır. Kadın, toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Bu konu, sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşuludur. Demokratik, ileri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır. Kadın çalışanlarımızla omuz omuza vererek Kemer’e hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm emekçi kadınların gününü kutluyorum.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle