Hoşgeldiniz  

BİLİCİ DEN BOMBA AÇIKLAMALAR “TUNCERİ YERDEN YERE VURDU..”

Semih Köken | 09 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BİLİCİ DEN BOMBA AÇIKLAMALAR  “TUNCERİ YERDEN YERE VURDU..”

Mustafa Bilici gündeme dair basın açıklaması yaptı. Bilici ben Kındıla yapılmasına karşı değilim. Ben sadece neden acele edilip yanlış yapıldığına karşıyım dedi. 3 Kasım da yapılan meclis toplantısındaki çirkin tartışmadan dolayı da kemer halkından özür diledi.

 

 

Mustafa Bilici gündeme dair basın açıklaması yaptı. Bilici ben Kındıla yapılmasına karşı değilim. Ben sadece neden acele edilip yanlış yapıldığına karşıyım dedi. 3 Kasım da yapılan meclis toplantısındaki çirkin tartışmadan dolayı da kemer halkından özür diledi.

Bilci’den Çarpıcı İddalar! Kemer Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Bilici gazetecilerle yaptığı basın toplantısında sözlerine şöyle başladı; 3 Kasım 2021 günü yapılan meclis toplantısında yapılan tatsız olaydan dolayı tüm kamuoyundan özür diliyorum. Böyle olmasını bende istemezdim. Bilici yine sinirlendi diyorlar ve de bundan faydalanıyorlar bu da doğru bir şey değil ben kötü niyetli biri olmadım ve de olamam.
Toplantıda gazetecilerin sorularını da cevaplayan Mustafa Bilici; Kındılçeşme Projesine karşı olmadığının altını çizerken projede acele edildiğini söyledi. Şimdi buraya 5 milyon para harcandı. Şu andaki enflasyon ile 7-8 milyonu bulur. Peki şimdi bu duvar kaldırılırsa ne olacak burada tüy yetmemiş yetimin hakkı var!
KINDILÇEŞME PROJESİ SİYASİ KAVGAYA KURBAN MI GİTTİ!
Bilici projenin iptal edilmesi ile kimi işaret etti. Kemer’de üst düzeyde siyaset yapan bir var onu da sizler biliyorsun diyerek sözlerine devam eden Bilici; o siyasetçinin orada yeri var tabi ki o bu iş için uğraşıyor. Tabi ki onun siyasi gücü var o da bunu kullanıyor. Onun bu işle uğraşacağını sayın Necati Başkan’da kesin biliyordur da af edersiniz eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. İşi tam bitirdikten sonra yapacaksın yani ön izni alacaksın alamadığın içinde o da bu işi bildiği için engellemeyi başarıyor.
MECLİS ÜYESİ HAKAN TUNCER’İ DE ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEYDİ!
“Ben kimsenin kılıcını sallamam diyen MHP’li hakan Tuncer’e cevap verdi hem de yeni iddiaları ile sorular sordu. Bilici; Peki 2 ay önce ASDEM Park otelin kira indiriminde ısrar ederken söz konu otelin sahibi ile Çıralı’da neden yemek yedin v e o zaman kimin kılıcını sallıyordun? Adı geçen Otelin sahibi ile böyle bir dönemde yemek yersen akla ne gelir? Hakan Tuncer’in eleştirdiği Mustafa Bey her dönem meclise birinci sıradan girer ve girmek ister. Ben 1986 yılında siyasete girdim ve o zaman ön seçimle girdim ve delege beni 3. Sıradan meclis üyesi yaptı. Benim hangi sıradan girmem Hakan beyi ilgilendirmez diye sözlerine devam eden Bilici; ben budönem meclis üyesi dahi olmak istemiyordum.
O sıkıntılı günde bana teklif edilen sende gireceksin dediler hem de birinci sıra hem de Başkan yardımcısı olacaksın diyen arkadaşlar secimi kazandıktan sonra hem bana hem halkımıza verilen sözler unutuldu. Sayın Hakan Tuncer ne için meclis üyesi olduğunu ve her dönem seçilenden neyi rica ettiğini halısının oğlu eski Başkan Sayın Mustafa Gül 5 Kasım’da yaptığı canlı basın açıklamasında beyan etti. Oralara fazla girmek istemeyen Bilici 2 ay önce Hakan Tuncer ne idi şimdi ne oldu tamamen layt duruma geçti v neyin karşılığında yapıyor onu da bilemiyorum. Onu da kamuoyuna bırakıyorum. Hakan Bilici’nin CHP il yönetimine seslemesine de cevap veren
Bilici; demokratik kurallar doğrultusunda her zaman her yerde konuşurum ve doğruları da savunmaya devam edeceğim benim çıkar ilişkisinde menfaatle hiç işim olmaz siyasetteki düşüncem her zaman şu olmuştur; halka hizmet hakka hizmettir asıl olan millettir. Dedi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle