Hoşgeldiniz  

BİLGE “KADROMUZ ÜLKÜCÜ HARETTEN OLUŞUYOR”

Semih Köken | 15 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

“Adamın adamı değil davamızın adamı olmaya devam edeceğiz”

MHP ANTALYA İL BAŞKAN ADAYI ALİ ALPAY BİLGE

“KADROMUZ ÜLKÜCÜ HARETTEN OLUŞUYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Kongresi 22 Şubat 2015 tarihinde Turgut Özal Spor Salonu’nda yapılacak İl Başkanlığı yarışında en güçlü adaylardan birisi olan ve bir dönem partide teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Ali Alpay Bilge yönetim kadrolarının tamamının Ülkücü Hareketten oluştuğunu söyledi.

MHP Antalya İl Başkanlığı için 7 adayın yarıştığı kongrede 642 delege toplamda 126 kişiyi seçecek olduğunu söyleyen Ali Alpay Bilge,“Adamlıktan nasibini almamış, emeklerimizi çalacak, oylarımızı çalacak, kendilerini başka partilere pazarlayacak olanların partimizi basamak yapmasına, kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.  Bu tipleri seçmeyeceğiz seçtirmeyeceğiz. İlçe teşkilatlarımızın bütünlük içerisinde aldıkları kararlara ve seçimlere saygılı olacağız.” dedi.

MHP’li OImak Ayrıcalıktır…

Günümüz siyasi yapısında MHP’li olmanın ayrıcalık olduğuna vurgu yapan Bilge açıklamasında, yapıcı eleştirilere açık olacakları mesajını da verdi. Bilge, “Teşkilat disiplini ve otoritesini mutlak suretle sağlayacağız” dedi. Göreve geldiğinde yapacağı uygulamalar hakkında ip uçları da veren Bilge, “Makamların, koltukların büyüsüne kapılıp ülküdaşlarımıza kapılarını kapatanlar bizden uzak dursun. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ülkemizin birliği ve dirliği için sergilediği milli duruşu ve mücadeleyi anlamayanlar, milliyetçi hareketin Türk milletinin bekası için taşıdığı önemi kavramayanlar bizden uzak dursun” diye konuştu.

Hedef MHP’yi Antalya’da Birinci Yapmak..

Antalya’da MHP’yi birinci parti haline getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Bilge, 22 Şubat’taki kongrenin kaybedeni olmayacağını, sonuç ne olursa olsun kazananın MHP olacağını dile getirdi.

Emekli işçisinden özel harekâtçısına sigortacısından pazarlamacısına, esnafından tarımcısına, eski ülkü ocakları başkanından, il ve ilçe başkan ve yöneticilerine kadar her kesimden MHP’li İl başkanlığı için aday oldu. 19 ilçeden seçilen 642 delege, 7 adayın hazırlayacağı yedekleriyle birlikte 32 il yöneticisini, 7 disiplin kurulu üyesini ve 48 büyük kongre delegesini seçmek için oy kullanacak.

bilge A. Alpay Bilge
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle