Hoşgeldiniz  

Belediyeden sağlıkçılara özel gece

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlıkçıları unutmayarak Kiriş Mahallesi’nde bulunan Limak Limra Otel’de özel gala gecesi düzenledi. Davetlileri kapıda karşılayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül gecede doktorlara eşlik ederek bu mutlu günlerine ortak oldu.

 

 

Geceye, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top ve Nuray Minta, Kemer Sağlık Gurup Başkanı Dr. Filiz Çetin, Yaşam Hastanesi Başhekimi Ahmet Orhan, Meclis Üyeleri Cumali Afşin, Sedat Akan, Ahmet Ali Güven, Özcan Çeliktaş ile doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Sağlık Gurup Başkanı Dr. Filiz Çetin açılış konuşması yaptı. Çetin; “Bugün 14 Mart Tıp Bayramımız. Çok köklü, geleneksel mesleğimiz için çok önemli bir gün. Gururlandığımız bir gün, diyerek, bugün meslektaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Bu güzel günde beraberliğimizi sağlayan bizleri unutmayan Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül ve ekibine teşekkür eder meslektaşlarımın ve sağlık camiasının bu özel günün kutlarım” dedi.

Sağlığımızı sizlere emanet ettiğimiz o değerli insanların bu anlamlı gününde sağlık çalışanları ile beraber olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, geçmişteki bir anısı ile söze başlayarak doktorla güvenini anlattı.

 Kemer Belediyesi’nin yeni kurulan Sağlık Müdürlüğü hakkında da bilgi veren Başkan Gül; “Belediyemiz bünyesinde yeni kurduğumuz Sağlık müdürlüğümüz Kemer halkına sağlık konusunda hizmet götürebilmek için, Belediyemiz Meclis kararı ile Kemer Devlet Hastanesi bir anlaşma yaptık. Bundan sonra hastalarımızı evinde tedavi için Kemer devlet Hastanemizle birlikte yürüteceğiz”

Kemer Belediyesi’nin her yıl 2 bin hastayı Antalya’ya taşıdığına da değinen Başkan Gül; “Bundan sonra kurduğumuz sağlık müdürlüğü ile o hastalarımızın ilaç takiplerini yapacağız. Artık hastalarımızın ilaçlarını günü gününe almalarını ve iğnelerini yaptırmaları için Kemer belediyesi olarak yardım edeceğiz. Bu yetmedi Sağlık müdürlüğümüz, tüm hastalarımızın banyolarını, tıraşlarını ve temizlik işlerini bu birimimiz yapacak. Kemer belediyesi olarak sağlık hizmetinde küçücük bir adım olsa da bu hizmetimizde sizlerinde yanımızda olduğumuzu düşünüyoruz. Cumhuriyetimizin var olduğu süre içerisinde var olacağına inandığımız bu güzel gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan Ankaralı Ayşe ise, bu özel gecede sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ve tüm doktorların ve sağlık camiasının bayramını kutladığını belirtti. Ve şarkılarını Kemer’deki sağlık personeli için söyledi.

14 Mart Tıp Bayramı galasında, Tıp bayramı pastasını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Yüzbaşı Yasin Berçin, Dr. Filiz Çetin, Neşe Gül ve Ankaralı Ayşe birlikte keserek nice bayramlara dileklerinde bulundu.

 

Ayrıca doktorluk mesleğinde 20 yılını dolduran doktorlara hizmetlerinden dolayı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve protokol, belediyenin hazırladığı birer şilt verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle