Hoşgeldiniz  

Belediyeden 95/3 Tertip Asker Adaylarına Mevlit

Semih Köken | 01 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, ilkini düzenlediği ve geleneksel hale getireceği “Askere Mevlit” 95/3 tertip asker adaylarına Cuma namazında mevlit okutuldu.
Kemer Huzur Camide düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can, Başkan Yardımcısı Semih Top, çok sayıda vatandaş asker adayları ve aileleri katıldı. Kemer Huzur Cami’de Cuma namazı öncesi okutulan mevlit’in ardından vatandaşlara yemek ve tatlı ikram edildi. Yemek duasını ise Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş yaptı.
Başkan Yardımcısı Semih Top yaptığı açıklamada; Türkler, millet olarak, tarih boyunca askerliğe ve askere büyük önem vermiştir. Bizim milletimiz belli bir yaşa gelmiş olan erkek evlatlarını vatanın savunması için “Peygamber Ocağı” ismini verdikleri asker ocağına seve seve göndermektedir. Türk milleti bilir ki, vatan, millet, bayrak ve hürriyet için mücadele kutsaldır. Bugün Kemer ve çevresinde, diğer yörelerimizde olduğu gibi, Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün talimatı ile, bu kutsal vazifeye gidecek olan gençlerimizi uğurlarken Kemer Belediyesi olarak bir ilke imza atarak geleneksel hale getireceğimiz Mevlit programına katılan tüm halkımıza ve Asker olacak gençlerimize Sayın Başkanımız Mustafa Gül adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle