Hoşgeldiniz  

Beldibi’nde elektrik kesintisi

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2015 | Kemer Güncel A- A+

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 09 Nisan Perşembe günü Beldibi Mahallesi Şehitler Caddesi 26-27-28-29 no.lu sokaklarda 8 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacağını belirtildi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş. Antalya İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Akdeniz EDAŞ Kemer İşletme Müdürlüğümüzce yapılacak Akdeniz EDAŞ AOB servisimizce Beldibi sağ-sol ENH hattından enerji alan iç şebeke hatlarının hat altı bakım çalışmaları sebebiyle enerji kesintisi talep etmektedir. Bu doğrultuda uygun görülen kesinti programı şu şekilde;09 Nisan  2015 Perşembe günü  09.00 ile 17.00 saatleri arasında Kemer TEİAŞ TM’den çıkışlı Beldibi sağ- sol fideri üzerinden enerji alan Göynük Beldibi Mahallesi Şehitler Caddesi 26-27-28-29 no.lu sokaklarda bulunan aboneler yapılacak kesintiden etkileneceklerdir.”

Açıklamada ayrıca, “Çalışmaların erken bitirilmesi halinde belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerden dolayı çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle