Hoşgeldiniz  

BBP İSTİFA EDEN EMRAH AYHAN AK PARTİYE GEÇİYOR

SEMİH KÖKEN | 06 Ağustos 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Büyük Birlik Partisi’nin Kemer’de yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olan Emrah Ayhan, partisinden istifa etti. Ayhan’ın CHP ve MHP’nin ortak çatı adayı olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermek istemediği, bu nedenle de partisinden ayrıldığı belirterek AK Partiye geçme kararı aldı.Bugün veya en geç yarın Rozet Takılması düşünülen Emrah Ayhan birlikte  1500 e yakın BBP lininde AK Partiye katılması bekleniyor.

Yerel seçimlerde Kemer’in BBP Belediye Başkan Adayı olan Emrah Ayhan, partisinden istifa etti. 1 Ağustos 2014 tarihinde dilekçesini veren Ayhan’ın istifası aynı gün kabul edilmedi. Parti teşkilatı istişareler yaparak Emrah Ayhan’ın istifasını kabul ederek, dün işleme koydu. Emrah Ayhan’ın CHP ve MHP gibi Büyük Birlik Partisi’nin de ortak çatı adayı olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na, destek vermek istemeyip partisinden ayrıldığı öğrenildi.emrah ayhan

 İstifanın ardından siyaset kulislerinde bu iddia da konuşulmaya başlandı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Kemer’de Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı için kollar sıvanmış, Antalya İl Başkanlığı kapısı aşındırılmaya başlanmıştı. Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin’i atayan İl Başkanlığı, o günlerde başka bir isim üzerinde yoğunlaşmış, Büyük Birlik Partisi’nden yerel seçimlerde Kemer Belediye Başkanlığı adayı olan Emrah Ayhan’ın İlçe Başkanlığı için düşünülen isimler arasında olduğu iddia edilmişti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle