Hoşgeldiniz  

BAYRAM ALİ KÖSE GERİ DÖNDÜ

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse en çok görev yeri değiştirilen Kaymakam olarak tarihe geçti. Yedi defa görev yeri değiştirilen Köse, yerel seçim öncesi geçici görevlendirme ile gönderildiği Antalya’dan bugün itibari ile dördüncü defa Kemer’e dönmüş olacak.

Antalya Vali Yardımcılığı görevini geçici olarak sürdüren Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer’e geri dönüyor. Kaymakam Köse, bugün yeniden görevinin başına geçecek. Kemer’de görev süresi dolmadan Antalya’ya atanan Kaymakam Bayramali Köse, 22 Temmuz 2013’te Sakarya Vali Yardımcılığı’ndan, Kemer’deki görevine geri gelmiş, ardından Antalya Vali Yardımcılığı görevini geçici olarak sürdürmek için gönderilmişti. Bayramali Köse’nin geri dönmesiyle, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu da tekrar Antalya Vali Yardımcılığı görevine başladı.

Kemer Kaymakamlığı’nı 29 Ağustos 2009 ile 10 Mart 2011 tarihleri arasında yapan Bayramali Köse, 10’uncu görev yeri olan Kemer’den alınmış ve önce Antalya, ardından da Aydın Vali Yardımcılığı’na atanmıştı. Köse, görevinden istifa ederek, 2011 yılındaki genel seçimlerde memleketi Rize’den bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimlerden sonra Köse, görevine geri döndü ve İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya Vali Yardımcılığı’na atandı.  Açtığı karşı davaları kazanarak Kemer’e yeniden gelen Köse, 3 ay 3 gün süren görevinin ardından mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı almasıyla Sakarya Vali Yardımcılığı görevine geri dönmüştü.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kaymakamlar Kararnamesi’nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmasıyla birlikte Köse, yeniden Kemer’e atandı. Bayramali Köse, görevine 22 Temmuz 2013 itibariyle başlamıştı. 22 Ocak 2014 tarihinde Antalya Valiliği’ne giden Kaymakam Bayramali Köse’nin, geçici görevlendirmeyle Antalya il merkezine atandığı belirtildi. Köse’nin Antalya’ya atandığını öğrenen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden tepki ve düşüncelerini dile getirmişti. Köse’nin yerine Kemer’e Kaymakam Vekili olarak Antalya Vali yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu görevlendirilmişti.
0

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle