Hoşgeldiniz  

Bayanlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

Semih Köken | 23 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Bayanlar Türkiye Şampiyonası büyük çekişmeli ve heyecanlı maçlar sonunda sona erdi. 
Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’ndaki şampiyonanın sonunda Garanti Siyah takımı şampiyon olurken, Garanti Yeşil 2’nci, Garanti Kırmızı da 3’üncü oldu.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun (TBESF) 2015 faaliyet programı içerisinde yer alan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda çeşitli illerden gelen 28 sporcu, 4 takım halinde mücadele etti. 
Ödül törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ve TBESF Asbaşkanı Nejat Yeniatakan ve az sayıda vatandaş katıldı.
TBESF Asbaşkanı Nejat Yeniatakan ise katkılarından dolayı Başkan Gül’e ve Kemer Belediyesine teşekkür ederek, sporcuları kutladı.
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu tarz organizasyonların daha önce sadece yurt dışında yapıldığını belirterek, ülkemizde ve de bölgemizde yapılması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizlerin sizlere artık engelli dememiz mümkün değil diyen Başkan Gül; sizler artık büyük başarılara imza atıyorsunuz bunları artık görüyoruz diyerek şampiyonaya katılan sporculara ve federasyon yetkililerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ve maçı yöneten hakemlere madalyalarını, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top, TBESF Asbaşkanı Nejat Yeniatakan ve Kültür Müdürü Tamer Mutlu verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle