Hoşgeldiniz  

Başkan Türel kadınlar için çaldı

Semih Köken | 08 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar için piyano çaldı. Kadına şiddeti nefretle kınayan Türel, “Kadına kalkan eller insan eli bile değildir ” dedi.

Başkan Menderes Türel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin kadın çalışanları için Cam Piramit’te yemek ve eğlence etkinliği düzenledi. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sanatçılarının müzikleriyle renklendirdiği etkinlikte, tüm kadın çalışanlara karanfil verildi ve gümüş kolye hediye edildi.

Kadına şiddeti kınadı

 

Bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. “Sizlerle birlikte mesai yapmaktan büyük onur duyuyorum” diyen Türel, şunları söyledi: “Kadınların bu dünyadaki önemi üzerine söylenecek birçok söz var. Cennet analarımızın ayakları altındadır diye buyrulmuş, bunun üzerine çok da fazla bir söz söylemeye gerek yok. Kadınlar zarafetin, nezaketin temsilcisidir. Kadının olduğu yerde disiplin, çalışkanlık, titizlik vardır. Bugün Büyükşehir Belediyesi olarak bir çok önemli projeye imza atabiliyorsak bu özellikle kadın mesai arkadaşlarımızın emekleri sayesindedir.”

Son zamanlarda kadına şiddet konusunda yaşananların yürekleri parçaladığını ifade eden Türel, “Bunları kabul edebilmemiz mümkün değildir. Kadına şiddeti nefretle kınıyorum. Bunun kabul edilebilmesi mümkün değildir. Kadına kalkan eller insan eli bile değildir” dedi.

Eşine teşekkür etti

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunu vurgulayan Türel, örnek olarak kendi ailesini gösterdi. Türel, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı fevkalade büyük fedakarlık istiyor. Yoğun çalışma ortamına sizler de şahitsiniz. Kadının fedakarlığı söz konusu olmadığı takdirde erkeklerin de başarılı olabilmesi mümkün değil. Menderes Türel olarak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği, Genel Başkan Yardımcılığı gibi bir çok önemli göreve layık görülebildiysem bunun arkasındaki en büyük başarı kıymetli eşim Ebru Türel’e aittir” diye konuştu.

Kadınlar için çaldı

Başkan Türel, konuşmasının ardından eşi Ebru Türel’e çiçek verdi ve gümüş kolye hediye etti. Türel, bütün kadınlar adına Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sanem Öztürk’e de çiçek takdim etti. Başkan Menderes Türel, daha sonra kadınlar için piyanonun başına geçti. Türel, Selami Şahin’in Özledim parçası ile Özdemir Erdoğan’ın İkinci Bahar şarkılarını kadınlar için çaldı. Türel’in melodilerine, konservatuvar sanatçıları da solist olarak eşlik etti.

 

Kadınlar Matinesi’nde eğlendiler

 

Başkanı Menderes Türel, daha sonra Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Demir Plaza’da düzenlenen Kadınlar Matinesi’ne katıldı. Kadınlar, yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Türel ile bol bol fotoğraf çektirdi. Kadınların bu özel gününü kutlayan Türel, mutlu günlerine ortak oldu. Başkan Türel’in ayrılmasının ardından kadınlar, orkestra eşliğinde doyasıya eğlenerek, unutulmaz bir Kadınlar Günü yaşadı.

 

 

başkan kadınlar günü (1) başkan kadınlar günü (4) başkan kadınlar günü (5) başkan kadınlar günü (6) başkan kadınlar günü (7) başkan kadınlar günü (8)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle