Hoşgeldiniz  

Başkan Türel göreve başladı

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Geçirdiği kaza sonrasında kaburgasında ve omzunda kırık meydana gelen ve ameliyat olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel göreve başladı. Günlük toplantılarına devam eden, çalışmalar hakkında bilgi alan Türel, sağlık durumu ile ilgili de bilgi verdi. Başkan Türel ameliyat sonrasında durumunun iyiye gittiğini ve büyük oranda iyileştiğini anlattı. Doktorların 6 hafta rapor verdiğini kaydeden Türel “Omzumdan ameliyat oldum. Güzel ve başarılı bir ameliyat geçti. Omzumda yaklaşık 20 santimetrelik bir kesik söz konusu. İçeriye de bir plaka koydular” dedi.

Doktorların dinlenmesini istediğini ve 6 hafta rapor verdiğini kaydeden Türel, “6  hafta heyet raporu verdiler. Bu dönemin daha başındayız. Biz çalışmaya alışmışız. Biz çalışırken dinleniyoruz. Rapor döneminde de belediyedeki görevlerimi eksiksiz yapmaya çalışacağım. Şimdi görevimin başındayım. Diğer günlerde nasıl çalışıyorsak bugün de öyle çalışıyoruz. Arkadaşlar ile rutin toplantımızı yaptık. Birimlerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldık” diye konuştu.

Rahatsızlığı boyunca Antalyalıların kendisini yalnız bırakmadığını kaydeden Başkan Türel, en büyük tedavinin de hemşerilerinin sevgisi olduğunu ifade etti.  Arayarak, mesaj göndererek geçmiş olsun dileğini ileten herkese teşekkür eden Türel, “Bu geçmiş olsun dilekleri ilaç gibi geldi” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle