Hoşgeldiniz  

BAŞKAN MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Semih Köken | 22 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BAŞKAN MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’deki muhtarlarla yemekte bir araya geldi.
Beldibi Mahallesindeki Rixos Sun Gate Otelde Başkan Topaloğlu tarafından verilen yemeğe, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Emrah Ayhan, İsmail Aka ve muhtarlar katıldı.
Başkan Topaloğlu, yemekte yaptığı konuşmasında, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kemer’deki muhtarların tekrar gününü kutladı.
Muhtarların işlerinin zor olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, vatandaşın isteklerini kendilerine ileten muhtarların önemli bir vazife yaptıklarını ifade etti.
Kemer Belediyesi olarak muhtarların tüm taleplerini tek tek yerine getirdiklerini anlatan Topaloğlu, mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Topaloğlu, mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili şunları kaydetti:
“Beldibi mahallesindeki imar planıyla ilgili ikinci itirazlar yapıldı. İtirazlarla ilgili incelemeye başlanıldı. İzci kampı, Beldibi Atatürk Parkı ve birkaç yer Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından günübirlik alan olarak ayrıldı. Bu sevindirici bir haber. Bu Beldibi’nin kurtuluşudur. Beldibi mahallesinde imar planı tamamlandığı anda hizmete susamış olan mahallemizi hizmetle buluşturacağız. Göynük mahallemizde bir sıkıntı yok. Kuzdere mahallesindeki turizm sınırları içerisinde kalan alanda 18 uygulaması bitti. Büyükşehir Belediyesi encümeninde onaylanmış olup belediyemizde askıya çıkarılmıştır. Çamyuva mahallesinde narenciye bahçelerini imara açalım diyorlar ama tarımdan görüş alınması gerekiyor. Tekirova mahallesinde 2012 yılında yapılan 1000’lik ve 5000’lik uygulamalarında zaiyat yüzde 43,5’di. Bu çok büyük bir zaiyat. Bunu biz yüzde 39,6’ya düşürdük. Son aşamaya geldi. Askıya çıkması yakındır.”
Muhtarlarla büyük bir aile olduklarına işaret eden Topaloğlu, “Elimizdeki imkanları kullanarak hizmet ediyoruz. Kuzdere mahallesinde kapalı pazar yeri yaptık. Şimdi Arslanbucak mahallesinde yapıyoruz. Değerli iş insanımız Orduvar Akman’nın yaptırdığı anaokulu yapımı devam ediyor. ATSO tarafından sanat evi yapılıyor. Göynük mahallesinde kapalı pazar yeri çizimleri yapıldı ve yakında ihaleye çıkacak. Çıralı’da Dağdibi mevkisinde asfalt yapılıyor. Yeni sanayide, Kuzdere mahallesinde, Göynük mahallesinde bir caddede ve Çamyuva mahallesindeki Kültür ve Turizm Bakanlığının yerinde asfalt çalışması yapılıyor.” dedi.
Topaloğlu, belediye olarak her zaman muhtarlarla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini aktararak, muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 4 kişi, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, kol saati, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle