Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e Rus Boks Federasyonundan Teşekkür Plaketi

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Rusya Boks Federasyonu Başkan Mustafa Gül’e katılım ve destek için bir teşekkür belgesi gönderirken, bir teşekkür ödülü de kardeş şehir Khimki Boks okulundan geldi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden, kardeş şehir temsilcileri İgor Volkov ve İrina Okheimenko Rusya Federasyon yetkililerinin ve kardeş şehir Khimki Boks okulu yöneticilerinin selamlarını ilettiler.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Saint Petersburg Şehrine bağlı Krasnogvardeyski ilçe belediyesinin düzenlemiş olduğu boks müsabakalarına katılmıştık. Kardeş şehirde yoğun ilgiyle karşılandık. Boks müsabakasını kardeş şehir Krasnogvardeyski Belediyesi’nin spordan sorumlu başkan yardımcısı İvan Lilev ile birlikte izledik.
Rus basın mensuplarının sorularını cevapladık. TV ekranlarından Rusyalı turistleri 2016 yılında Kemer’de tatil yapmaya davet ettik. Yarışmanın 1,2 ve 3’üncüsüne Kemer’de 1 haftalık tatil hediye ettik. Bizim bu davranışımızı çok olumlu bulan Rusya Federasyon yetkilileri ve kardeş şehir Khimki Boks okulu yönetici arkadaşlarımız benim için anlamlı olan bir plaket ve bir teşekkür belgesi göndermişler. Bu anlamlı plaket ve teşekkür belgesi için yetkililere ve kardeş Şehir Boks okulu yetkililerine Kemer adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle