Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e Eski Saray’ın Restaurantında yemek

SEMİH KÖKEN | 24 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Polonya’dan Kemer’in kardeş Şehri olan Pleszew belediyesinin davetlisi olarak DM PLESZEXA 2014 festivaline katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e İş Adamı Fabrikatör Tadeusz Rak Tarihi Prenses İsabella sarayında yemek verdi.

Pleszew Prenses İsabella sarayı Mvzealna Kawıarnıa restaurantta verilen Yemeğe, Pleszew Belediye Başkanı Dr. Marian Adamek, İş Adamı Fabrikatör Tadeusz Rak, Spomasz Fabrika Finans Müdürü Liliana Rak-Urbaniak, Firma Sorumlu Jacek Urbaniak, Kemer belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve eşleri katıldı.

Yemekte kıssa bir konuşma yapan İş Adamı Fabrikatör Tadeusz Rak; geçtiğimiz yıl Kemer’e geldiğini ve kendilerine gösterilen yakın ilgiye çok memnun olduğunu ifade etti. Türkiye’de de yatırım yapmak istediğini söyleyen Rak, yatırım yaparsam tercihim Kemer olur dedi.

Yemekte Türk Polonya bayrağını birlikte yemek masasına getiren Rak davetlilerden büyük alkış aldı. Daha sonra katılımcı misafirlere kendi fabrikasında imalat yaptığı çikolatalardan hediye etti.

Yemek sonrası birlikte hatıra fotoğraf çektiren Başkan Gül ve Kardeş Şehir Belediye Başkanı Dr. Marian Adamek kardeşlik ilişkilerinin her geçen yıl daha da güçlendiğini söyledi.

HABER FOTO REŞAD AYDOĞDU POLONYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle