Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Buruk 19 Mayıs Kutlama Mesajı

SEMİH KÖKEN | 19 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Mustafa Gül 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; Bugün bir taraftan milli bayramımızın gururunu yaşarken, diğer taraftan da Soma’da meydana gelen maden faciasının acısını içimizde hissediyoruz. dedi
Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da başlattığı milli mücadele çok zor şartlar altında kazanılan askeri zaferlerin ardından; yeni, çağdaş ve özgür bir ülkenin doğmasıyla sonuçlanmıştır.
95 yıl önce Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milletiyle birlikte işgalden kurtarıp, çağdaş bir Cumhuriyet olarak halka armağan ettiği Türkiye’nin değerini bugün her zamankinden daha fazla bilmemiz gerekiyor. Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’yi Türk Gençliğine emanet etmiş ve sonsuza dek yaşayacak Cumhuriyeti her koşulda koruyacaklarına yürekten inanmıştır.
Günümüzde Türk Gençliği ve Türk Milleti olarak üzerimize düşen, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek korumak ve kollamaktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni daha çağdaş ve zengin ülke haline getirmek hepimizin en önemli sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, güçlü Türkiye hedefine birlikte yürüyeceğimize dair inancımı paylaşmak istiyorum. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.” Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle