Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Başpehlivana 10 Cumhuriyet Altını

Semih Köken | 19 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

  1. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı, Kumluca’lı Orhan Okulu ‘yu Başkan Mustafa Gül makamında kabul ederek 10 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
    654. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin biricisi Altın Kemer Sahibi Orhan Okulu ve Antrenörü Kemal Yılmaz Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Yeni Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Yenimahalle Muhtarı Ömer Bilici de hazır bulunurken Orhan Okulu’yu tebrik etti.
    Antalyalı güreşçilerin son yıllarda büyük bir başarıya imza attığını ve Antalyalı güreşçilerle gurur duyduğunu söyleyen Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül; “Orhan Okulu’nun elde ettiği başarı ile başta Kemer olmak üzere tüm Antalya’yı gururlandırdığını söyledi. “Orhan Okulu’nun Kırkpınar’da altın kemer alması Kırkpınar hazırlıklarını Antalya bölgesinde çalışarak hazırlandığını ve Antalyalı birçok sporcunun Kemer ve Antalya da hazırlanmasından dolayı başarı elde ettiklerinin altını çizdi. Orhan kardeşimiz, inançla çalışarak nasıl Türkiye’nin en iyi başpehlivanı olabileceğini göstermiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Elde ettiği bu başarıyı sürdürüp, 2 Altın Kemer daha alarak kemerin sonsuza dek sahibi olmasıdır” dedi.
    Kırkpınar güreşlerinde tarihe geçmek için altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyorum diyen Başpehlivan Okulu bunun içinde elimden geleni yapacağım. Beni makamında kabul ederek onurlandıran ve Ata sporumuz Güreş’e son derece önem veren Sayın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Dedi
    Ziyaretin ardından Başkan Mustafa Gül, Başpehlivan Orhan Okulu’ya 10 Cumhuriyet Altının yanı sıra bir tebrik çiçeği takdim etti.IMG_9692 orhan okolo ve başkan gül  (1) orhan okolo ve başkan gül  (2) orhan okolo ve başkan gül  (4) orhan okolo ve başkan gül  (5)
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle