Hoşgeldiniz  

BAKANLIĞIN PROJELERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Semih Köken | 23 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BAKANLIĞIN PROJELERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Sen ben yok biz varız diyerek Kemer de iktidar olan Necati Hoca ve aveneleri yine baltayı taşa vurdular….

Turizm Bakanlığı tarafından Beldibi ve Göynükte yapılacak olan günübirlik tesisleri kendilerinin isteği ile yapıldığı Müjdesi vermeye başladılar.

BELDİBİNE GÜNÜBİRLİK ALAN MÜJDESİNİ 30 HAZİRANDA  AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VERMİŞTİ

Oysaki  bu müjdeyi 30 Haziranda  AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta Beldibi Atatürk Parkında basın toplantısında bildirmişti.

Yaptığı Basın toplantısında Çamyuvada açılan Günibirlik alanı örnek gösteren Minta Yaptıkları çalışmaları anlatmış ve Turizm Bakan Yardımcısı ile birlikte çalışarak  ATATÜRK PARKINI Milli parklardan alarak Turizm Bakanlığına tahsis işlemlerinin yapıldığını ve proje çalışmalarının da çok yakında tamamlanarak en geç  2022 yılının Mayıs ayında Atatürk Parkı Günübirlik tesisleri olarak açılacağını müjdelemişti.


YAPAMADIĞI İŞLERİN MÜJDESİNİ NASIL VERİYORSUN…..?

Her fırsatta başkalarının yaptığı hizmetleri Kendileri yapmış gibi göstererek  vatandaşları kandırdığını  sanan Necati Hoca komik durumlara düşmeye başladı. Öyle ki Beldibin de halka hitab eden Topaloğlu yaptıkları ve yapacakları bir şey olmadığı için Bakanla görüşüp Atatürk Parkının Milli Parklardan alındığı Turizm Bakanlığına verildiğini Mayısa kadar da Çamyuva gibi yapılacağını müjdelemekle kalmadı. Önce para alınmayacağını sonra düzelterek  şemsiye ve şezlong için para vereceksiniz diyerek Bakanlığın yaptığı bütün işlere pişkince sahip çıktığı görüldü.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle