Hoşgeldiniz  

BAKAN DAN DİSKOCULARA YEŞİL IŞIK

Semih Köken | 23 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BAKAN DAN DİSKOCULARA YEŞİL IŞIK

Bakan Ersoy’dan Kaya Demirer’e: Müzik kısıtlaması kalkacak

Bakan Ersoy’dan Kaya Demirer’e: Müzik kısıtlaması kalkacak
TURYİD Başkanı Kaya Demirer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü, ‘müzik kısıtlamasının kademeli normalleşmenin bir parçası olduğu’ ve ‘kısıtlamanın yakın bir zamanda kalkacağını’ aktardı.
Buna göre 1 Temmuzdan kısa bir süre sonra Eğlence Mekanlarının  açılması bekleniyor.
Özellikle Güney sahillerinde Turistlerin sadece eğlence için Ülkemize geldikleri biliniyor. Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından bu işletmelerinde açılması saat kısıtlamasının kalkaçağı bildiriliyor.
Eğlence sektörü ve sanatçıların birlikte yaptıkları chalange @kusurabakıyoruz etkili olduğu düşünülüyor.

Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi SUMMIT’te konuşan Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer,mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını söyledi.

”Sayın bakan bunu başka yerlere çekmeyin” dedi

Dünya’dan Hüsniye Güngör’ün haberine göre, Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şu bilgiyi verdi: “Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi.”

Ne olmuştu?

NOT: 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak normalleşme kurallarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzik kısıtlamasının saat 24’e çekildiğini söylemiş, ”Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle