Hoşgeldiniz  

ATATÜRK PARKI DEĞİL AÇIK HAVA HAMAMI

Semih Köken | 21 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ATATÜRK PARKI DEĞİL AÇIK HAVA HAMAMI

 

Sen ben yok diyerek  Kemerde koltuk ve Makam sahibi olan Necati Hoca ve aveneleri  her fırsatta kemere yaptıkları ve bir türlü hizmete giremeyen Parkları ile öğünmeye devam ederlerken  sanırım o parklardan en büyüğü olan ve Atatürk meydanı  olarak anılmaya başlayan eski Aspava nın  olduğu yeri hiç gezmemişler.

Hava sıcaklığının 42C. – 48C.  Olduğu şu günlerde  koca bir alanın  Afyon Mermeri ile döşendiği için alev alev   yandığı  görülüyor. Gündüz saatlerinde kimsenin yanında dahi geçmediği meydanda yumurta pişerken bu meydana neden bir gölgelik ağaç dikilmediği veya  neden gölgelendirme yapılmadığı ayrıca bir merak konusu olmaya devam ediyor.

MÜTEHAİT  BATTI MI?

Kemer Atatürk Parkını yapan Mütehhait  in battığı alt taşeronlara ödeme yapmadığı bilinirken  projedeki bir çok imalatında yapılmadığı ve bunun içinde bu yapılan parkın Belediye  tarafında teslim alınamadığı ortaya çıktı.

Yapılan oturma guruplarının  kullanılmadan dağıldığı görülürken mermer oturma gurubları na akşam saatlerinde bile sıcaklıktan oturulamadığı görülüyor. Parkın tamamında  Hamamlarda  kullanılan Mermerin döşenmesinin çok yanlış olduğunu dile getiren  bilirkişiler “Bu Mermer Hamamlarda kullanılır geç ısınır ve geç soğur yani güneşi emer ve  o ısıyı gece boyunca verir çok yanlış bir seçim olmuş insanlar bunun  üzerine nasıl otursun kışın yağmurdan millet kayar düşer  ,  burası meydan ve meydanda bir tane gölgelik ağaç yok” diyerek haklı tepkilerini dile getirdiler.

PROJE EKSİK YAPILMIŞ

İhaleyle  yaptırılan Atatürk Parkı  gece disko ışıklarının  su ile  oyunları  fiskiyeler  yapımı ve led aydınlatması yapılması gerekirken bu imalatların yapılmadığı biliniyor. Bu şekilde devletin  parası çar çur edildiği ve  meydanın hiçbir işe yaramadığı herkes tarafından dilden dile  dolaşıyor.Yapılan cafeteryayı bile hizmete açamayan Kemer Belediyesin Ters ev in etrafını ancak ışıklandırıp vatandaş tan 10 tl giriş ücreti almaya da başladığı biliniyor . Ancak hemen karşısında bulunan  Kuğulu Parkın civarı  akşam saatlerinde aydınlatma direklerinin olmadığı için zifiri karanlıkta bulunuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle