Hoşgeldiniz  

Aşım’dan Büyük Başarı

SEMİH KÖKEN | 14 Kasım 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de Tahtalı dağının zirvesinde 2365 metrede düzenlenen Sea to Sky ile başlayan Endro yarışlarına ilgi 21 yaşındaki Kemer Enduro Motosiklet Kulübü üyesi Çağlar Aşım’ın aldığı birincilikler ile devam ediyor. Aşım, en son Fethiye’de düzenlenen ve Türkiye Motorsporları Federasyonu tarafından yapılan Türkiye Enduro Şampiyonası 6. Ayak Yarışında E2-B sınıfında birinci oldu.

 

 

11-12 Ekim tarihlerinde de Tokat’ta düzenlenen yarışlarda da 3. olan Aşım Kemer’de düzenlenen Sea to Sky yarışında ise gümüş madalya almıştı.

Bir buçuk yıl önce Endro Motosiklet Yarışlarına başlayan 21 yaşında evli ve bir kız çocuğu olan Çağlar Aşım Ortaokul ve Lise zamanlarında lisanslı futbolcu olarak Antalya U17 takımında oynadığı dönemlerde Kemer’den Antalya’ya günlük gidiş gelişte zorlandığı için 7 yıl boyunca oynadığı futbol hayatını sonlandırmak zorunda kaldığını ve Burak Özdemir’in uğraştığı Endro Motosiklet sporuna ilgi duymaya başladığını belirtti. Aşım, Burak Özdemir’in aldığı başarıların kendisini kamçıladığını ve onun başarılarını devam ettirmek istediğini söyledi.

 

Gözünü uluslararası yarışlara diken Aşım; “ Gerekli desteği bulabilirsem Ülkemi ve Kemerimizin tanıtımını yapmak istiyorum. Türkiye Şampiyonalarında ise sıkıntı masraflarım beni zorluyor. Umarım destek olacak sponsorları bulabilirsem yarışlardaki başarılarımı da devam ettireceğime inanıyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle