Hoşgeldiniz  

ASANSÖR KABİNİ DÜŞTÜ 1 YARALI

Semih Köken | 27 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer ilçesinde bulunan bir otelde bakım yapılan asansörün düşmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı işçi, mahsur kaldığı asansör boşluğundan yaklaşık 2 saatlik bir çalışmayla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kemer’in Merkez Mahallesi Deniz Caddesi’nde bulunan bir otelin asansörüne bakım yapan Ahmet Yanar (50), iddiaya göre bakım sırasında kabini geçici olarak kalaslar üzerine sabitledi. Bu kalaslardan birinin çalışma sırasında yerinden oynaması sonucu asansör kabini yaklaşık 3 metre aşağıya düştü. Bu sırada asansör boşluğuna düşen işçi Ahmet Yanar, çeşitli yerlerinden yaralanarak asansör boşluğunda mahsur kaldı.

Olayın haber verildiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Hizmet Birimi’ne bağlı İtfaiye kurtarma ekibi iş kazasının meydana geldiği otele gelerek mahsur kalan yaralı işçiyi kurtarma çalışmalarına başladı. Acil kurtarma ekibine Antalya’dan da destek gelirken, yaralı işçi bulunduğu yerden yaklaşık 2 saatlik bir çalışmayla kurtarıldı. Yaralı işçi, Ambulansla ile Kemer Devlet Hastanesi, oradan da Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle