Hoşgeldiniz  

Antalya’da Bilfen rüzgarı

Semih Köken | 28 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Bilfen Okulları 2015-2016 eğitim yılına, 16 bin metrekarelik Lara Kampüsü’nde İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi ile hazır

**

Dün Antalya basını ile bir araya gelen Bilfen Lara Okulları Yönetim Kurulu tam kadro ile katılım sağladı. Bilfen Lara Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk yaptığı konuşmada, “Biz sadece tabela asmadık, marka getirdik. Bugünkü sorunları mevki sahibi olduklarında farklı şekillerde çözüm üretebilecek kuşaklar yetiştirmeyi amaç ediniyoruz” dedi.

BİLFEN’DEN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

Bir yılda yapımı tamamlanan Antalya Kampüsü, yaklaşık 16 bin metrekarelik kapalı alanda, 6.300 metrekarelik bahçesiyle 2370 öğrenciye hizmet verecek. Kampüs genelinde toplam 99 derslik, 438 kişilik konferans salonu, bilişim teknolojileri, fen, bilgisayar, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil becerileri laboratuvarları, kütüphane, yemekhane ve revir bulunacak. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği kampüste; kapalı spor salonları, kapalı havuzlar, buz pateni pisti, cooking odası, görsel sanatlar atölyesi, moda tasarımı, jimnastik ve müzik odaları ile öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunuluyor.

ÖZTÜRK: ANTALYA’DA EĞİTİMİN ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

Bilfen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, ‘’Bilfen Eğitim Kurumları’nın 27 yıllık köklü eğitim geçmişini İstanbul’dan Antalya’ya taşımak üzere yola çıktık. Bilfen’in eğitim kalitesinden daha fazla öğrencinin faydalanması amacıyla son yıllarda sadece İstanbul ile sınırlı kalmayarak yeni başarılar için yeni okullar açıyoruz. Yeni yatırımlarımızla önümüzdeki öğretim yılında öğrenci sayımızı yüzde 30 arttırarak 14 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Geçen yıl Lara’da hizmete açtığımız anaokulumuz ile Antalyalı velilerimiz ile buluştuk. Bu yıl da tam donanımlı kampüsümüz ve güçlü eğitim kadromuz ile her kademedeki öğrenciye hizmet vererek Antalya’da eğitimin çıtasını yükselteceğiz.’’ dedi.

BİLFEN’DE YOK YOK

Bilfen Anaokulları gelişimin ve öğrenmenin en hızlı olduğu okul öncesi eğitim döneminde benimsediği çocuk merkezli, gelişimin her adımını öğrenmenin her adımı ile bağdaştıran bir program ile öğrencilerine yaparak-yaşayarak öğrenme imkânı sunan Bilfen Okulları, uluslararası Dunn&Dunn Öğrenme Stilleri Modeli’nin dünyada 34’üncü, Türkiye’de ise ilk ve tek Öğrenme Stilleri Merkezi olan Bilfen’de; tüm öğrencileri ile ilgili öğrenme stili detaylarına sahip olan öğretmenler, bu bilgi çerçevesinde ders içeriklerini şekillendiriyor ve her öğrencisine kendi stiline uygun yöntemlerle hitap ediyor.

BİLFEN’DEN ONLİNE EĞİTİM

Bilfen Okullarında, teknoloji tabanlı öğretim sistemi sayesinde İstanbul’dan Antalya’ya, Antalya’dan İzmir’e kadar bütün şubelerde, öğrenciler ödevlerini ve konu tekrarlarını öğretmenlerin önderliğinde diğer okuldaki arkadaşlarıyla birlikte E-Etüt adı altında online çalışmakta. Bu online sistemde eğitimciler zümre toplantılarını video konferans sistemi ile eş zamanlı olarak yapmaktadır. Bilfen Liselerinde öğrencilerin araştıran, sorgulayan ve öğrenmede aktif rol üstlenen bireyler olmaları önemseniyor. Eğitim kalitesini üniversite yerleştirme dereceleri ile de taçlandıran Bilfen Liselerinde 11. ve 12. sınıf öğrencileri için ek olarak üniversite sınavlarına takviye kursları da düzenlenmektedir.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle