Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da 23 Nisan konseri iptal edildi

Antalya’da 23 Nisan konseri iptal edildi Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da okullara

Antalya’da 23 Nisan konseri iptal edildi


Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da okullara yönelik gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında planlanan Derya Uluğ konser iptal edildi.

Antalya’da 23 Nisan konseri iptal edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında planlanan etkinliklere ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, bayramın şehir genelinde anlam ve önemine uygun şekilde kutlanmaya devam edileceği belirtildi. Ancak Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan acı kayıplar nedeniyle, 23 Nisan’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Derya Uluğ konserinin iptal edildiği bildirildi.

Açıklamada, hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler rahmetle anılırken, ailelerine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Zor günlerin dayanışma ve sağduyuyla aşılacağı vurgulanarak, milletin başının sağ olduğu ifade edildi.

Kaynak: şerif ali duman