Hoşgeldiniz  

Antalya otobüsünde bomba paniği…

Semih Köken | 10 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya – Diyarbakır seferini yapan yolcu otobüsünde bomba olduğunu yönündeki ihbarı değerlendiren Antalya polisi, yolcuyla dolu olan otobüsü Serik Caddesi Deepo Kavşağı Antalya Hava Meydan Komutanlığı önünde durdurdu.

 –
BAGAJLAR ARANDI
Tüm yolcuları hızlı bir şekilde tahliye eden polis, trafiği keserek otobüsün çevresini güvenlik şeridine aldı. Uzman ekipler, otobüsteki tüm bagajları indirerek otobüste bomba aradı. Bu sırada aramaya özel eğitimli köpekler de katıldı. Yaklaşık 1 saat süren arama esnasında tüm yolcuların kimlikleri toplanarak Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.
Otobüsün içinde yaşanan sıcak dakikaları Hürriyet muhabirine anlatan Ferhat Turan isimli yolcu şöyle dedi:
ŞOFÖRÜ POLİS ARADI
“Terminalden ayrıldıktan bir süre sonra otobüs şoförüne telefon geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi otobüste bomba olduğuna yönelik ihbar olduğunu belirterek otobüsün sağa çekilmesini istedi. Bu sırada çok sayıda polis memuru bizi otobüsten dışarı çıkardı. Tüm bagajlarımız kontrol edildi. Kimliklerimiz toplandı.  Polisin aramaları sonucunda otobüste bomba olmadığı anlaşılınca yolculuğumuza devam edebileceğimizi söylediler.”
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle