Hoşgeldiniz  

Altın Nar’da Muhteşem Kapanış

SEMİH KÖKEN | 16 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği 12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin 3.gününde Ahmet Erkal Spor tesislerinde sahne alan Mehmet Erdem hayranları ile buluşmasının ardından ünlü sanatçı Gülben Ergen, kapanış yaptı.

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali ünlü şarkıcı İnna, Volkan Konak, Kenan Doğulu konserinin ardından 3’ncü gün ise Mehmet Erdem ve Gülben Ergen Sahne aldı. 
Ahmet Erkal Spor tesislerinde düzenlenen kapanış gecesine, Antalya Alay Komutanı Ahmet Yurdakul, Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ve binlerce davetli katıldı. Gülben Ergen, geç saatlere kadar birbirinden güzel şarkılarla binlerce kişiyi adeta mest etti. 
Havai fişek gösterisinin de yapıldığı Festival gecesinde, festival kortejindeki hazırlık ve performansıyla göz dolduran kuruluşlara para ödülleri ve plaketlerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Takdim etti.
Gülben Ergen’e teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sahneye davet edilen Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen’e Altın Nar Plaketi takdim ederken, Başkan Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül ise bir demet çiçek takdim etti.gül gülben mehmet erdem mehmet erdemm ödül ödüll

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle