Hoşgeldiniz  

Alperenler yardım kolilerini gönderdi

Semih Köken | 09 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Doğu Türkistan, Musul ve Kerkük’te yaşayan Türkmenlere yönelik başlattığı yardım kampanyası kapsamında topladığı kolileri Ankara’daki yardımların toplandığı yere gönderdi.

Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nuri Embiyaoğlu ve gönüllüler Doğu Türkistan, Musul ve Kerkük’te yaşayan Türkmenler için başlattığı yardım kampanyasında topladıkları kuru bakliyat, giyecek, ayakkabı ve terlik gibi malzemeleri paketleyerek yardımların toplandığı Ankara’ya gönderdi. 30 kolinin toplandığı Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’na gelen kargo yarın Ankara’da olacak ardından oradan da Doğu Türkistan, Musul ve Kerkük’teki Türkmenlere gönderilecek.

Yapılan kampanya ile ilgili konuşan Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nuri Embiyaoğlu şunları söyledi; “Doğu Türkistan, Musul, Kerkük’teki, Türkmen kardeşlerimiz için Kemer’den yardım kolilerimizi yola çıkardık. 30 kadar yiyecek, giyim ihtiyaç malzemesi kolilerimizi kargoya verdik. Bizim gücümüz ve yüreğimiz bu kadarına yetti. Allaha şükürler olsun ki bize inananlara mahcup olmadan yardımlarımızı yola çıkardık. Ocaklar ne işe yarar diyenlere de Kemer’de yardımlaşma ve dayanışma örnekleri vererek unutulmaya yüz tutan değerlere nasıl sahip çıkıyoruz göstermeye çalıştık. İşte ocaklar bu yüzden olmalı ve böyle güzel işleri başarmalı. Ben ve arkadaşlarım yaparız dediğimiz işi yaparız. Gönül isterdi ki sosyal medyada katil Çin için slogan atan arkadaşlarımızı işin icraatında yanımızda görebilseydik. Onların slogan attığı yerde bizler ‘Fatiha’ okuyoruz. Arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Türkmenler için duyarsız olamazdık ve olmadık da ve Kemer’de halen böylesine güzel işlere imza atacak iyi yürekli insanların olduğunu ve onları yanımızda görmek çok güzel. Teşekkürler güzel insanlar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle