Hoşgeldiniz  

Alperenler ‘Bayrak’ için toplandı

Semih Köken | 03 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı üyeleri ve Kemerli 50 kadar vatandaş Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Türk Bayrağı açtı ve basın açıklaması yaptı.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı üyeleri ve Kemerli 50 kadar vatandaş pankartlar açarak bayrak yürüyüşü yapmak istedi. Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, grubun yasal izni olmaması nedeniyle yürüyüşe izin vermedi ancak basın açıklaması yapabileceklerini belirtti. Ayrıca Emniyet Müdürü Ergen, isterlerse hafta içi kaymakamlık makamına dilekçe ile başvurabileceklerini ve belirlenen güzergahta izin verilirse bayrak yürüyüşünü gerçekleştirebileceklerini belirtti ve her şeyin kanuna uygun olarak yapılmasını istedi.

İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen’in konuşmasının ardından, ilk olarak şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte basın açıklaması kararı alan gurubun adına Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nuri Embiyaoğlu ve Şehit İbrahim Çelik’in abisi Ümit Çelik ile birlikte açıklama yaptı.

Açıklamadan önce alanda iki büyük Türk bayrağı açılırken, Türk Bayrağı’nı tutanlar arasında biri Azerbaycan uyruklu, diğeri ise Rus uyruklu iki turiste vardı.

Başkan Embiyaoğlu, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

“Burada, Milleti ve Bayrağı’nı seven, her defasında Milli hassasiyetlerini dile getiren sevgili ve aziz Kemerliler. 35 yıldır hainlerin döktükleri kan artık bitsin diye, hainlere karşı etkim bir mücadele olsun diye, bu ülkenin her türlü nimetlerinde faydalanarak bu Millete ve bu Devlete ihanet edenlere yeter demek için toplanmış bulunuyoruz. Arkadaşlar 35 yıldır, aramıza sokulmak istenen fitne ve kardeşliğimize saplanan bu hançeri görüyor ve Siyah ile Beyazı birbirinden ayırıyoruz. Ve biz diyoruz ki, artık bu ihanet şebekelerine gereken ceza verilmelidir ve çözüm süreci derhal durdurulmalıdır. PKK’da terör örgütüdür. Terör örgütünün kurucusu İmralı’daki cani Ermeni Abdullah Öcalan’dır. Aradaki postacılar çekilsin artık. Herkes safını belli etsin diyoruz. İmralı canisi için verilen idam kararı uygulansın ve artık ülkemiz refaha kavuşsun. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Ve biz diyoruz ki, ya devlet başa ya kuzgun leşe. Devlet gereğini yapması gerekir. Bu hain terör örgütü ve onun uzantısı siyasi parti derhal adli yargı süreci başlatılmalıdır. Evet arkadaşlar artık diyoruz ki, ya silah ya siyaset. Ya teslim, ya tabut. Ya barış ya ölüm. Anadolu’nun bağrında yıllarca hür ve özgürce yaşamış o kadar milletler ve topluluklar varken, kürt kardeşlerimizle neden yaşayamayalım. Ve son olarak diyoruz ki, Türk’ün deli damarını kaldırtmasınlar. Mesele Vatansa gerisi teferruattır. Allah geride kalmış gazilerimize, ölmüşlerimize, şehitlerimize tekrar rahmet etsin diyorum, mekanları Cennet olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” dedi.alperenler-bayrak-icin-toplandi8fc35cbde87a2529ec64 alperenler-bayrak-icin-toplandic5a3626fbefee6f57440

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle