Hoşgeldiniz  

ALACASU KEMERİNDİR KEMERİN KALACAKTIR.

Semih Köken | 24 Ağustos 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ALACASU KEMERİNDİR KEMERİN KALACAKTIR.

Bir doğa, su kütlesi ve ağaç görseli olabilir

ALACASU KEMERİNDİR KEMERİN KALACAKTIR.

Kemer’in Çamyuva Mahallesi’nde bulunan  Alacasu Koyu, Beydağları Sahil Milli Park Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi tarafından 20 yıllığına 15 bin 158 TL muhammen bedel üzerinden kiralama ihalesi gerçekleştirmiş ve ihaleyi yıllık yaklaşık 600 bin TL kira bedeli ile bir firmanın kazandığı ortaya çıkmıştı.

Kemer Belediyesi’nin de katıldığı ancak kazanamadığı ihale sonrası başta bölge halkı olmak üzere STK’lar ve siyasiler konuya tepki göstermiş ve Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir’in sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı üzerine vatandaşlar Alacasu Koyu’na giderek ihalenin iptali için eylem yapmıştı. Alacasu’yun başta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy olmak üzere MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, alanın birinci derece sit alanı olması dolayısıyla ihalenin iptali için gerekli görüşmelerin yapıldığını ve konuyu yakından takip ettiklerini söylemişti.

Bir doğa ve okyanus görseli olabilir

ALACASU KEMERİNDİR KEMERİN KALACAKTIR.  İPTAL EDİLDİ!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ihaleyi iptal ettiğini bildirdi. Minta, yaptığı paylaşımda, “Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ihale edilen #Alacasu, Orman Bakanlığımız tarafından, ihalenin iptal edilmesine karar verilmiştir. Halkımızın sesine kulak veren; Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye, Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na, Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’a Milletvekillerimize ve İl Başkanımız Sn. İbrahim Ethem Taş’a, hemşehrilerim ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle