Hoşgeldiniz  

AK Parti’ye Kemer’de çirkin saldırı

Semih Köken | 14 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Genel Seçim öncesi Cumhurbaşkanının yer aldığı billboardlarına ve AK Parti kongre ilanlarına dün Kemer’in Tekirova mahallesinde çirkin bir saldırı düzenlendi.

**

Antalya’nın Kemer ilçesinde AK Parti tarafından kiralanan billboard ile afişler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin hedefi haline geldi. İlçenin birçok noktasında bulunan billboardlarda yer alan 5. AK Parti Olağan Büyük Kongre öncesi davet niteliğinde olan afişler paramparça olurken, üzerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yer aldığı afişlere sprey boyayla bıyık çizilmesi ‘çirkinlik’ olarak nitelendirildi.

ETKİSİZ KILMAYA ÇALIŞIYORLAR
Olayın MHP’li Kemer Belediyesi’nin mahallesi olan Tekirova’da yaşanması ise gözleri ilçe belediyesine çevirdi. Gerekli suç duyurusunun yapılacağını ifade eden partililer ise olaya ilişkin şu yorumu dile getirdi; “AK Parti’nin yükselişini hazmedemeyen bazı güçler, farklı grupların altına gizlenerek saldırı yoluyla bizleri bastırmaya çalışmaktadır. Bilboardlarımız yırtılmış, üzerleri de boyanmak sureti ile etkisiz kılınmaya çalışılmıştır. Gerekli yorumu kamuoyuna bırakıyoruz.”

Ah6CvEB0BbxEnhbgWm_M5gEaCY320EJvkZwAZZOkzvf7

AhYa7nDsmn5H7A3NM-GmhyWwsVfh2K6pUHu0_Yt8Htzp

ApWSNM3OoYju6GeFfOjQiUX5npjyN9Z9RF4N-ZyFouQb

AqXIFK9oA7sYzdMz54MYAGlG-nfynJWuDUofvJtTTlzx

AuvcIMendZkcuiykrsLF-0BfSu3eZb7X4l278vF2I8J3

Av7oDZkPCCYdcSd1sW6vpzDBqPWaM1JkTNPBuhXUu448

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle