Hoşgeldiniz  

AK Parti’den moral ziyareti

Semih Köken | 13 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Pazar günü Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ağırlamaya hazırlanan AK Parti Antalya teşkilatı diğer yandan normal programlarını sürdürüyor. AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve beraberindeki heyet haftasonu zorlu bir maça çıkacak olan Akdeniz Engelli Basketbol Kulübü oyuncularını ziyaret ederek moral verdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve yönetim kurulu üyeleri haftasonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Akdeniz Engelli Basketbol Kulübü antrenmanına giderek takım oyuncularına başarılar diledi.

Basketbol topunu alarak birkaç deneme yapan İl Başkanı Sümer siyasette olduğu kadar basketbolda da başarılı olduğunu gösterdi. Akdeniz Engelli Basketbol takımı oyuncuları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “15 Şubat Pazar günü Torosların evladı  Başbakanımız, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Antalya’ya geliyor. Bizler ekip olarak Başbakanımızı en iyi şekilde karşılamak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bir yandan da günlük programlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Bu kapsamda buraya gelerek engelli basketbol takımı oyuncularına moral vermek istedik. Engelli kardeşlerimiz basketbolu sadece televizyondan izlemesinler. Kendilerini evlere hapsederek toplumdan dışlamasınlar. Onlar ile bizlerin hiçbir farkı yok. Çünkü her birimiz potansiyel engelli adayıyız. Buradan tüm bedensel engelli ailelere sesleniyorum. Çocuklarınızı eve kapatmayım. Onları sosyalleşmesini sağlayın. Gelsinler spor yapsınlar” dedi.12 ÅžUBAT 2015 AKDENÄ°Z ENGELLÄ°LER BASKETBOL TAKIMI  (17) (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle