Hoşgeldiniz  

Ak Parti’de Çetinkaya sürprizi!

Semih Köken | 10 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Çetinkaya’nın milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği haberi Ak Parti kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Ak Parti Antalya İl Teşkilatı’nın Ocak ayında gerçekleşen kongresi öncesinde il başkan adayı olarak ismi geçen Avukat Mehmet Çetinkaya’nın milletvekili aday adaylığı için il yönetim kurulu üyeliğinden istifa edeceği haberi Ak Parti kulislerini hareketlendirdi. Avukat Çetinkaya, meslekteşı Rıza Sümer’in il başkanı olmasıyla birlikte yönetim kurulunda görev almış, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’na getirilmişti.

Aslen Burdur-Bucaklı olan Çetinkaya’nın Burdur’dan milletvekili aday adayı olması yönünde aşırı bir talep olduğu ve bunun için istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi. Halen İl başkan yardımcılığı görevini sürdüren Çetinkaya’nın bugün mesai bitimine kadar istifa etmesi bekleniyor..

Ak Parti kurulduktan sonra Antalya’da Muratpaşa belde teşkilatı ile siyasi hayatına adım atan Mehmet Çetinkaya, 2006 yılında ki kongrede rahmetli İl başkanı Hamza Taş’ın yönetimine girmiş, Hüseyin Samani ve Mustafa Köse’nin il başkanlığı dönemlerinde de yönetim kurulu ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle