Hoşgeldiniz  

AK PARTİ KEMER İLÇE TEŞKİLATI AFET BÖLGESİNDE   İNCELEMELERDE BULUNDU

Semih Köken | 12 Ağustos 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK PARTİ KEMER İLÇE TEŞKİLATI AFET BÖLGESİNDE   İNCELEMELERDE BULUNDU

Geçtiğimiz hafta bütün ülkemizi yasa boğan ve çok zor şartlarda söndürülen Manavgatta  yaralar sarılmaya devam ediyor.Bir çok yardım kuruluşunun yanında devletin tüm imkanları seferber edilmiş durumdayken Kemer Ak Parti  İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yangında zarar gören Demirciler İlkokulunu yerinde inceledi.

Yangından etkilenen yerleri gezen ilçe Başkanı Minta ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’u ziyaret etti. Manavgat Ak Parti ilçe  Başkanıyla birlikte yangından zarar gören vatandaşları  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Burada   görülen olay yüzyılın afettitir diyen Minta “TV lerden yansıyanlardan daha çok vahim bir durum var ancak Devletimiz güçlüdür. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi tüm yaralar en kısa zamanda sarılacaktır.Bizde Kemer ilçe teşkilatı olarak neler yapabiliriz diye incelemelerde bulunduk gereken ne varsa yapacağız” dedi.

GÜNDOĞMUŞ DA YARALAR SARILIYOR

Yangında son anda kurtarılan Gündoğmuş ilçesinde incelemelerde bulunan Minta ve ekibi burada AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Acar ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan  İlçe binasında ziyaret eden Minta Gündoğmuş’ta yangından zarar gören vatandaşlara  geçmiş olsun dileklerini illeti.

EKİP ALANYA GEÇTİ.

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ekibi  Alanya ya giderek afet bölgelerinde incelemelerde bulundular.

Milletvekilimiz İbrahim Aydın ve Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Toklu ile birlikte yangından zarar gören hemşehrilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca,

Güzelbağ yangın ekip binasındaki kahramanlarımızı ziyaret ettik… #Alanya dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle