Hoşgeldiniz  

AÇ KAPA KEMER BELEDİYESİ

Semih Köken | 26 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AÇ  KAPA KEMER BELEDİYESİ

AÇ KAPA KEMER BELEDİYESİ

AÇ KAPA KEMER BELEDİYESİ
Kemer Belediyesi tarihinde görülmemiş olaylar yaşanmasına neden oluyor.
Sen ben yok biz varız sloganı ile 23 ay önce Kemer Belediyesini kazanan Necati Hoca ve avenelerinin yaptıkları birbirinden ilginç olaylar artarak devam ediyor.
‘Hangi memurum hangi meclis üyem yanlış davranırsa gözünün yaşına bakmam silerim’ diyen Necati hoca en son yapılan Ruhsat rezaletinde sessiz kalarak suçu kabullenmiş oldu.
Geçtiğimiz hafta Çıralı haberinin ardından konu ile alakalı kişiye soruşturma açılmasına rağmen Bu konuda ağzı bıçak açmayan Topaloğlu Beldibinde yaşanan Ruhsat rezaleti için bakalım ne diyecek.

BAKKALMI İŞLETİYORSUNUZ BELEDİYE Mİ ?
Kemere bağlı Beldibi-3 girişinde bulunan işyerinin Ruhsat olayı tam bir komediye dönüştü.
Bir reklam filminin sözlerinin bire bir yaşandığı olayda “ AÇ KAPA” Skandalı devam ediyor.
Beldibi Mahallesi ATATÜRK cad. Bina no 504 de bulunan bir işyerine Vatandaş Ruhsat için başvuruyor.
Daha önceden mühürlü olan yeri için, Kemer Belediyesi İmar yönünden uygun değil diyerek red kararı Topaloğlunun imzasıyla RED ediliyor.
Aradan bir hafta geçmesinin ardından hiçbir talep yokken aynı işyerine tekrar Topaloğlu imzalı Ruhsat belgesi veriliyor.
Zabıta ekipleri gelip Mühür kopartıldığı için tekrar tutanak düzenliyorlar… Sözde eski mülk sahibiyle yaptıklarını idda ettikleri Kira Kontratının adresi 4031 sokak no 173 İş yerinin bulunduğu yer farklı adres.
VATANDAŞ İSYANDA
Vatandaş haklı olarak isyan etmeye başlayarak “ bunlar Bakkal mı işletiyor yoksa Belediye mi ?” diyerek haklı tepkilerini dile getirdiler.
Konu hakkında konuşan Mağdur Yusuf Y. “06.05.2019 İş yeri açma ruhsatı talep eden Firmaya OLUMSUZ yazınızla 93 sayfalık ruhsat başvuru dosyası çöp 🗑 oluyor👍(1.evrak)


Hemen ertesi gün 07.05.2019 Ruhsat müdürü
E2494 sayılı yazınızın sehven yanlış yazıldığını ve sistemden kaldırılmasına diye yazı işlerine gönderilen yazı… Senin Memurun arkandan iş çevirmiş hocaaaa 🥸 (2.evrak)


Sadece 10 gün sonra firmadan hiç bir talep yokken 16.05.2019 Tarihinde Hocanın kendi ✍️ la İŞ YERİ AÇMA RUHSATI veriliyor..🤯 (3.evrak)


18.05.2019 tarihinde iş yerine gelen zabıtaların tuttuğu tutanak… (4.evrak)


Hoca Bu ruhsatı gerçekten sen mi imzaladın? yoksa Başkan vekillerinden biri mi imzaladı???İşler karışınca sana 2.bi ruhsat mı imzalattı memurların??? 🧐
Seni defalarca farklı kişiler arayıp hocam bu iş yeri M.Gül döneminden mühürlü kapı numaratajı dahi yok ruhsat verme denmesine rağmen Ruhsatı imzaladın…seçim zamanı siyasi bi sözmü verdin veya verildi?????
Firmanın avukatıyla belediyenin avukatı aynı kişi!!!
Hoca sen nasıl bi Bermuda üç genine girdin öyle
Firmanın avukatı bizim o adreste iş yerimiz yok diye mahkemeye beyanda bulunuyor 💥
Sen bu yere ruhsat verdin Hoca vebali senin boynuna!!!! “ dedi.
BU NE CİDDİYETSİZLİK
Kemerde bu ve bunun gibi bir çok işyerinin sorunu olduğunu dile getiren vatandaşlar insanların ekmekleri oynamanın vebalinin olduğunu söylediler.
Konu hakkında Kemer Cumhuriyet savcılığına müracaat ettiklerini dile getiren Yusuf Y.
“Meşhur iş yeri açma ruhsatı sokak numaratajlı. Dükkan cadde cepheli ! Firma bizden alamadığı yapı kayıt belgesini mahkemeye sunulan ruhsat dosyasından nasıl çıktı?? Cevabı yapı kayıt belgesinin sol üst köşesinde… 04.01.2019 tarihli evrak kayıt kaşesi bizim belediye bildirim yaptığımız yapı kayıt belgesini belediye kendi bünyesinde bulup ruhsat dosyasına koymuş!!! Vatandaş olarak Devletin resmî kurumuna da güven kalmadı artık…” dedi.

 

 

 

 

 

🧐

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle