Hoşgeldiniz  

4 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTILAR NUR TOPU GİBİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU MAŞALLAH

Semih Köken | 26 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

4 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTILAR  NUR TOPU GİBİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU MAŞALLAH
BAŞKAN TOPALOĞLU KARDEŞ ŞEHİR TRUSKAVETS’TE
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kardeş şehir ilişkilerinin gelişimi amacıyla Ukrayna’nın Truskavets şehrine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında görüşmelerini sürdürüyor.
Başkan Topaloğlu, Truskavest belediye başkanı Andrii Kulchinskyi ile bir araya geldi. Ziyarette bölge milletvekilleri ve bölgede bulunan turizmciler ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, İsmail Aka, Ferhan Fidan ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti. Toplantıda Başkan Topaloğlu ve Truskavest belediye başkanı Andrii Kulchinskyi bölgeleri hakkında karşılıklı bilgiler verdiler.
Başkan Topaloğlu, Truskavest belediye başkanı Andrii Kulchinskyi ile bir araya geldi. Ziyarette Kemer belediye başkanı ve meclis üyeleri bölge milletvekilleri ve bölgede bulunan turizmciler ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, İsmail Aka, Ferhan Fidan ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti. Toplantıda Başkan Topaloğlu ve Truskavest belediye başkanı Andrii Kulchinskyi bölgeleri hakkında karşılıklı bilgiler verdiler.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle