Hoşgeldiniz  

24 Kasım Anlamlı Gün Törenle Kutlandı! 

Semih Köken | 24 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

24 Kasım Anlamlı Gün Törenle Kutlandı! 

24 Kasım Anlamlı Gün Törenle Kutlandı!

24 Kasım Öğretmenler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Kemer’de törenlerle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nde Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olan 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Kemer’de törenle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, sabah Cumhuriyet meydanında tören alnında Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu İstiklal Marşımızın okunması ve Milli Eğitim Müdürü ile birlikte öğretmenlerin katıldığı sabahki etkinlik burada sona erdi.

Kemer Belediyesi Kültür salonunda devam eden etkinlik önce saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ve adaylığı kaldırılan öğretmenler adına Kemer İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni Esra Çeliktaş’ın konuşması ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir günün anlam ve öremeni belirten konuşmayı sundu. Öğretmen temalı şiirlerin okunması, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, 2021 yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi sunulurken emekli öğretmen adına Tuba Hacer Öztürk duygu ve düşüncelerini belirten konuşmayı sundu. İlçede görev yapan öğretmenler halk oyunları, koro veya solo şeklinde müzik dinletisi ve ödül töreni ile son buldu.

Törenlere; Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Ulvi Gönen Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri; Cumali Afşin, Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, (DEVA) Kemer İlçe Başkanı Faruk Şahin, kamu kurum ve daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle