Hoşgeldiniz  

2015 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı

SEMİH KÖKEN | 09 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer belediyesi Ocak 2015 ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Meclis üyelerinden MHP’li Mustafa Bilici katılmadığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile başlandı.

 

 

Açılış Konuşmasında, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “2015 meclisimizin tüm Kemer’e ve siz meclis üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diler hepinizin yeni yılını kutlarım” dedi.

Gündemin Üçüncü maddesinde yer alan, bir önceki yılın Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için Denetim Komisyonu üyelerinin belirlenmesi oy birliği kabul edilirken Komisyon Üyeliklerine MHP’den Özcan Çeliktaş ve Ahmet Ali Güven, AK Parti Grubundan ise Ramazan Aslancan gizli oylama ile belirlendi.

Gündemin Dördüncü maddesi, Belediye de kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalıştırılacak personellerin ve 2015 yılında ödenecek ücretlerinin belirlenmesi oy birliği kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesi, Belediye Zabıta Memurlarına 2015 yılında verilecek olan fazla mesai ücretleri görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesi; Kamu Hastaneleri Birliği ile “Evde Sağlık Hizmetleri” konulu protokol yapılması için Kemer Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin yedinci maddesi; Kemer Belediyesine ait kullanılmaz durumda bulunan araçlarının hurdaya ayrılması kurulan komisyon raporunun görüşülmesi oy birliği kabul edildi.

Gündemin sekizinci maddesi; Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneğinin araç talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Ak Partili üyeler bu maddede ret oyu kullandılar.

Gündemin dokuzuncu maddesi; Kemer’de yapılacak kadastro çalışmaları için daha önce Ovacık Mahallesinden bilirkişi olarak seçilen Atay Karademir’in yerine Ramazan Daban oy birliği kabul edildi.

Gündemin onuncu maddesi 2015 yılında meclisin tatil yapılacağı ayının belirlenmesi Temmuz ayı olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

Bir sonraki meclis toplantısın belirlenmesinin ardından meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 3 Şubat Salı günü olarak belirlendi.2015-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildie5e4beff930528f3f3a7 2015-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi806d82c531aab989335e

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle