Hoşgeldiniz  

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ İDDİASI

SEMİH KÖKEN | 03 Eylül 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemerde 13 yaşındaki bir kıza, tecavüz edildiği iddiasıyla 4 kişi hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Yargıya taşınan olayda şahısların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenilirken, kızın üzerinde bulunan sperm örnekleri, DNA testi sonucu ortaya çıktı ve 4 kişi hakkında yakalama emri verildi.

Annesiyle birlikte Kemerde yaşayan 13 yaşındaki Z.T., 2 ay önce B.D. (18), O.Ö. (21) ve A.K. (19) ile sahile gitti. Burada kendisine kola verilen küçük kız, bir süre sonra baygın düştü. Kızını merak eden ve sahile gelen anne M.T., kızını baygın bir şekilde buldu. Anne T., hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Z.T, tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, anne Tye kızının tecavüze uğradığını tespit ettiklerini belirtti. Büyük bir şok yaşayan M.Tnin şikayeti üzerine polis ekiplerince göz altına alınan 3 şahıs, ifadelerinin alınmasının ardından Kemer Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar daha sonra da adliyeye sevk edildi. Hakim önüne çıkarılan şahıslar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Talihsiz kızın üzerinden alınan sperm örnekleri, şahısların DNA testleriyle karşılaştırıldı. Spermin, 18 yaşındaki B.Dye ait olduğu ortaya çıktı. Dosyayı inceleyen adli makamlar, B.D. hakkında yakalama emri çıkarırken, olay anında şahsın yanında bulunan O.Ö ve A.Knin de yakalanması istendi. Talihsiz kızın başına gelen söz konusu olayın, ilk olmadığı ortaya çıktı. Araştırma sonucunda, yaklaşık 6 ay önce U.K.nin (20) de Z.T. ile zorla ilişkiye girdiği belirlendi. Yapılan testte, kızın üzerinde U.Knin spermi olduğu tespit edildi. Ayrıca U.Knin yanı sıra B.D. (21) ve B.A. (16) adlı şahıslar da göz altına alındı. Mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şahıslardan U.K. hakkında da yakalama emri verildi. Polis, her yerde 4 şahsı arıyor.

– Kızımın günahı ne ?

Kızının başına gelenler karşısında büyük bir şok yaşayan anne M.T, MEYDAN Gazetesine yaptığı açıklamada, böyle kişileri neden serbest bıraktıklarını anlamadığını söyledi.

Her yere gittiğini ancak kimsenin kendisini dinlemediği ifade eden anne M.T, kendisini suçladıklarını, 13 yaşındaki çocuğun günahının ne olduğunu sordu. Anne T, gözyaşları içerisinde olayı şöyle anlattı:

“Atakan adlı komşumuz bir akşam saat 21.00 sıralarında eve geldi. Kızımla görüşmek istedi. Kendisine güvenmemi belirtti ve beraber gittiler. Daha sonra kendisi tek başına geldi. Durumunda şüphelendim ve kızımı sordum. Sahilde görüştükten sonra ayrıldıklarını söyledi. Kızımı baygın bir şekilde sahilde buldum. Sinir krizi geçirdim. Kızım telefonunu da saklamışlar. Beni itelediler. Tehdit ettiler. Ambulansla Devlet Hastanesine gittik. Ben kızımın tecavüze uğradığını hastanede öğrendim. Uyandığında, kola içtim, sonrasını hatırlamıyorum dedi. Kimse tutuklanmadı. Kızımın tecavüze uğradığını hastanede öğrendim ve dünya başıma yıkıldı. Kızımın psikolojisi bozuldu. Şu anda psikolojik tedavi görüyor. Sinir hastası oldu. Daha sonra o şahıslar beni aradı ve şikayetçi olmamamı istediler. Bizi tehdit ettiler.”

Yetkililerin kendilerine yardım etmesini isteyen anne M.T, “Başka çocukların canı yanmasın. Cumhurbaşkanımız bize yardım etsin. Bu olaya el atsın. Başka çocukların canı yanmasın” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle