Hoşgeldiniz  

Zafer Çağlayan’ın Oğlu Kaan Çağlayan, Ölümden Döndü

SEMİH KÖKEN | 04 Mayıs 2015 | Gündem, Siyaset A- A+

Ankara’da Eski Bakan Zafer Çağlayan’ın oğlu Kaan Çağlayan’ın da karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, Çağlayan kazayı, hafif sıyrıklarla atlattı.

Ankara‘da refüjü aşarak karşı şeride geçen araç, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan‘ın oğlu Kağan Çağlayan‘ın aracı ile bir başka araca çarptı. Kazada iki kişi yaşamını yitirirkenÇağlayan‘ın hafif sıyrıklarla olayı atlattığı bildirildi.

YOL YAPIMI NEDENİYLE DARALAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI

Ankara‘da yol yapım çalışması nedeniyle daralan yolda kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti, iki araca çarptı. Kontrolden çıkan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Çarpmaya maruz kalan araçlardan birini eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan‘ın oğlunun kullandığı öğrenildi.

ÖNCE BARİYERLERE, ARDINDAN LÜKS ARACA ÇARPTI, TAKLA ATMAYA BAŞLADI

Kaza, Ayaş köprüsü üzerinde yol yapım çalışması nedeniyle daraltılan yolda öğle vakti meydana geldi. İstanbul yolu istikametinden Eskişehir yolu yönünde seyreden 34 FJP … plakalı araç, önce bariyerlere çarptı. Sonrasında karşı yönden gelen ve eski bakanÇağlayan‘ın oğlu Kaan Çağlayan‘ın kullandığı öğrenilen lüks bir araca vurdu. Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan araç, yine karşı yöndeki 06 C … plakalı servis aracına çarparak durabildi.

2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yapan araç parçalara ayrıldı. Araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen bir kız, bir erkek iki genç hayatını kaybetti. Servis aracında bulunan L.A. isimli vatandaş ise yaralandı. Kaan Çağlayan ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yaralı vatandaş, Etimesgut ilçesindeki özel bir hastanede teravi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerine gelen görevliler, kaza yapan aracın parçalarını bir arabaya topladı. Araç, çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Hürriyet)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle