Hoşgeldiniz  

Youtube fenomenleri Expo 2016’da

Semih Köken | 01 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Youtube fenomenleri Expo 2016’da

DİJİTAL çağın yeni nesil ünlüleri, Youtube fenomenleri ‘Burak Oyunda’ adıyla tanınan Burak Şahin ile ‘Minecraft Evi’nin yaratıcısı Buğrahan Kazancı, Expo 2016 Antalya’da hayranlarıyla buluştu.

 

Dijital çağda yüzbinlerce hayranı olan yeni nesil ünlüler ‘Burak Oyunda’nın yaratıcısı Burak Şahin, ve ‘Minecraft Evi’nin yaratıcısı Buğrahan Kazancı, Expo 2016 Antalya küçük amfi tiyatroda sevenleriyle bir araya geldi. 800 kişilik küçük amfi tiyatroyu hınca hınç dolduran hayranlarına hayat hikâyelerini anlatan Youtube fenomenleri, tıklanma rekoru kıran videolarını da nasıl hazırladıklarının tüyolarını verdi.

Kendilerini ‘Youtuber’ olarak adlandırılan ünlüler, takipçileri ve izleyenlerinin merak ettikleri soruları tek tek cevapladı. Fenomen olmak için herhangi bir uğraş göstermediklerini belirten Burak Şahin, “Eğlenirken bir anda kendimizi bu dünyanın içinde bulduk. Ama önemli olan o dünyanın içinde kalabilmek. Bunun için de sürekli fikirler geliştirmek zorundasınız” dedi. 20 yaşındaki Şahin’in 2 milyonun üzerinde takipçisi var. Minecarft Evi’nin yaratıcısı Buğra Kazancı ise 800 bini geçen takipçi sayısıyla oyun dünyasının en çok takip edilenler arasında.

Yaklaşık 45 dakika süren sohbetin sonunda fenomenler, sosyal medyada kullanmak üzere hayranlarının videosunu çekti. Burak Şahin ve Buğra Kazancı’nın hayranları ise Sabah Şakayık Terası’nda Youtuber’larla yan yana fotoğraf çekme imkanı buldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle