Hoşgeldiniz  

Yörük Türkmen Boyları genel kurula gitti

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yörük Türkmen Boyları genel kurula gitti

ANTALYA’da faaliyet gösteren Yörük Türkmen Boyları Derneği’nin olağan genel kurulu Kepez Kent Ormanı’nda yapıldı.
ANTALYA'DA FAALIYET GOSTEREN YORUK TURKMEN BOYLARI DERNEGI'NIN OLAGAN GENEL KURULU KEPEZ KENT ORMANI'NDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başkan ve yönetim kurulu adayları belirlendi. Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği başkanlığına yeniden oy birliği ile seçilen Abdil Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Veli Tez, Mümin Kaldırım, Mustafa Ateş ve Mehmet Kolak, yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı, laiklik ilkesine sahip çıkılmasını istedi.

Amaç ve projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Abdil Yıldırım, önümüzdeki dönemde yapılacak tüm şölen ve etkinliklere katılacaklarını söyledi. Yıldırım, “Ülke bütünlüğünü tesis, dil birliğinin devamı, ideal birlikteliğin sağlanması, dünya Türklüğüne sahip çıkarak, Türk kimliği ve kültürünün yaşatılması için çalışmalarımız sürecek. Yörük Türkmen Birliği ülkemiz ve milletimiz için her türlü fedakârlığa katlanmayı, çileyi şerbet olarak içmeyi kendisine ilke edinmiş bir gönül hareketidir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle