Hoşgeldiniz  

YİNE TUR MİNİBÜSÜ YİNE KAZA

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otobüsle çarpıştıktan sonra inşaatın vincine çarparak durabilen tur minibüsünde bulunan 6’sı turist 8 kişi yaralandı.

Kaza, Kumköy istikametinden Evrenseki istikametine gitmekte olan Hüseyin G.’nin kullandığı 07 LKC 97 plakalı tur minibüsü ile Evrenseki istikametinden gelerek kavşaktan dönmekte olan Erol E. idaresindeki 07 BHM 59 plakalı tur otobüsünün çarpışması sonucunda meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle tur otobüsü karşı şeride geçerek durabilirken, tur minibüsü ise yoldan çıkarak otel inşaatında çalışmakta olan yol kenarındaki vince çarparak durabildi.

Kazada, tur minibüsü sürücüsü Hüseyin G. ile minibüste bulunan Rus turistler İnta Safanova, Zuhra Kazyeva, Rustam Hasanov, Salavat Gibadullin, Roman Safonov ve Marat Haliulin ile rehber Tatyana Kurochkina yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralan sürücü Hüseyin G. ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sürücü Hüseyin G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ: “MİNİBÜS ÇOK HIZLIYDI, GÖREMEDİM”

Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan tur otobüsü sürücüsü Erol E., kavşaktan dönmeden önce sola ardından sağa baktığını, minibüsü görmediğini belirterek, “Bir anda hızla gelip çarptı. O kadar hızlıydı ki, yoldan çıktıktan sonra inşaatın vincine çarparak durabildi. İnşallah yaralananların durumu iyidir” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle