Hoşgeldiniz  

Yılbaşına 5 yıldızlı eğlence

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

YILBAŞI gecesi için Antalya şehir merkezi başta olmak üzere turistik ilçelerdeki otellerin gala programları belli olmaya başladı. Birbirinden renkli programlar hazırlayan oteller, zengin menüleri ve eğlence programlarıyla konuklarına unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatacak.

Yılbaşı hazırlıklarını yapan Antalya’daki oteller, konuklarına keyifli bir gece yaşatmak için her ayrıntıya önem veriyor. Oteller, eğlence ve müzik kadar menüye de verdikleri önemle bu konudaki hassasiyetlerini ortaya koyuyor. Hotel Su, Akra Barut, Porto Bello, Club Otel Sera, IC Hotels, Crowne Plaza Hotel, Gloria Golf Resort Belek ve Belek Port Nature Luxury Resort gibi otellerde yılbaşı kokteyliyle başlayacak eğlence programları gala yemeği, oryantal şov, konser ve after partiyle devam edecek.

HOTEL SU’DA 3 AYRI KONSER

Hotel Su yılbaşı gecesi 3 sanatçının vereceği konserle konuklarını ağırlayacak. Çocuk büfesi, yılbaşına özel aktiviteler ve magic şovlarla çocuklar için programların hazırlandığı Hotel Su’da, yılbaşı kokteyli, DJ Ali ile canlı performans yer alıyor. Gala yemeğinin ardından Emrah, Rahmi Narin ve Gökçe Kırgız’ın sahneye çıkacağı dev konserle yılbaşı gecesi renklendirilecek. Yılbaşı eğlencesi after parti ve çorba servisiyle son bulacak. Hotel Su müşterileri için 1 Ocak tarihinde de kahvaltı servisi, brunch ve sushi workshopu da unutmadı. 15 Aralık gününe kadar erken rezervasyon yaptıracak müşteriler için de yüzde 10 indirim yapılacak. Normal şartlarda 350 TL olan yılbaşı rezervasyonu erken rezervasyonda 315 TL, konaklamasız giriş ücreti 180 TL olarak belirlendi.

AKRA BARUT’TA TAM GAZ EĞLENCE

Şehir içi otellerinden Akra Barut, yılbaşı gecesi için iki ayrı restoran hazırladı. 400 kişilik Side Salonu’nda gerçekleştirilmesi planlanan yeni yıl eğlencesinde şarkıcı Hale sahneye çıkacak. Oryantal şov ile renklenecek yılbaşı eğlence menüsünde ana yemek olarak bonfile, kuşkonmazlı somon, krema çorbası, karidesli volovan ve çikolatalı parfe yer alıyor. Gece boyunca limitsiz yerli içki servisi yapılacak. Side Salonu’ndaki eğlencenin konaklamalı kişi başı fiyatı 250 TL.

İkinci kutlama olarak hazırlanan otelin 10’ncu katındaki Asmane Restoran’da ise DJ performans yer alıyor. Buharlı dil balığı sarma eşliğinde bamya çorbası, ördek yağında kızartılmış deniz tarağı ve karides ikimisi, acı yeşillik salatası, tereyağında kavrulmuş mantar ile av eti ile doldurulmuş mantı, zencefilli laym sorbe, ördek yağında pazılı hindi sarma, gül suyu jöleli, cevizli cennet çamuru yatağında manda yoğurtlu çam sakızlı panna cotta damak tadına düşkünlere hitap edecek. Gecede limitsiz yerli içki uygulaması yer alıyor. Kişi başı ücret ise 180 TL olarak belirlendi.

ERDİNÇ KARADENİZ IC HOTELS’DE

IC Hotels Santai’de ise Erdinç Karadeniz sahneye çıkacak. Saat 00.30’a kadar sahnede kalacak olan Erdinç, sevilen şarkılarını seslendirecek. Erdinç ve orkestrasının sahneye çıktığı gala gecesi eşliğinde yeni yıla girmek isteyenler en az 2 gecelik rezervasyon yapmak zorunda. Gala gecesinde sahneye yakın olan birinci kategori için 2 kişi 2 gecelik fiyat 1356 TL olarak belirlenirken, sahneye uzak olan 2’nci kategori için 2 kişi 2 gecelik fiyat 1196 lira. Dansözlerin de sahne alacağı IC Hotel’de düzenlenecek disko partide DJ performası sergilenecek. Çocuklar için de mini partinin düzenlediği otelde 2016 menüsü olarak zeytin yağlı yaprak sarma, zeytin yağlı enginar, humus, acılı antep ezme, patlıcan köpoğlu somon füme, rus salatası, soğuk et tabağı, domates-salatalık söğüş, karışık peynir tabağı, peynir ve ıspanaklı talaş böreği fesleğenli domates ezmesi.

karamelize armut, marine domates ve fesleğenli balsamik sirkesi, kestaneli hindi sarma, iç pilav, fırınlanmış kök sebzeler ve kuş üzümlü gravy sos ile güllü parfe, orman meyveleri sos, gül lokumu ile taze, dilimlenmiş meyve tabağı sunulacak. Gece ise kahve ve işkembe çorbası ikram edilecek.

PORT NATURE LUXURY RESORT’TA FETTAH CAN SAHNEYE ÇIKIYOR

Belek’teki Port Nature Luxury Resort Otel’de yılbaşı gecesi Fettah Can rüzgarı esecek. Gala yemeği, orkestra, oryantal şov ve Fettah Can konseri ile devam etmesi planlanan yılbaşı eğlencesinde 2 gecelik kişi başı konaklama ücreti 799 TL olarak belirlendi. 3 gece konaklamak isteyenler ise 899 TL kişi başı ücret ödeyecek. 19.00’da açılış kokteyli ile başlayacak yılbaşı eğlence programı saat 03.00’e kadar sürecek. Fettah Can konserinin ardından eğlence otelin diskosunda devam edecek.

SU KARAKAYA PORTO BELLO’DA

Konyaaltı’ndaki 5 yıldızlı Porto Bello’da ise Su Karakaya sahneye çıkacak. Oryantal şovla başlayacak gecede konuklar için yılbaşı özel menüsü hazırlandı. Kişi başı 360 TL’den başlayan fiyatlarla rezervasyon yapılan otelde saat 01.30’dan sonra diskoda after parti düzenleniyor. 0-6 yaş çocuklardan ise ücret alınmayacak.

CLUP OTEL SERA’DA ÖZGECAN GÜVEN KONSERİ

Club Otel Sera’da yılbaşı gecesi O Ses Türkiye yarışmacılarından Özgecan Güven sahneye çıkıyor. 19.30’da başlayacak program mönüsünde fasıl ve oryantal şov da yer alıyor. Gala yemeğiyle devam etmesi planlanan yılbaşı etkinliği Özgecan Güven konseri ile zirveye ulaşacak. Gece yarısından itibaren ise DJ performans ile yılbaşı partisi sürecek.

CROWNE PLAZA’DA ELNUR’LU YILBAŞI GECESİ

Crowne Plaza Antalya’da ise yılbaşı gecesi Elnur sahneye çıkacak. Crowne Plaza’da yılbaşı gecesine özel 3 paket hazırlandı. 2 kişilik özel deluxe, suite ya da kral dairesi konaklama paketi sunan Crowne Plaza, sürpriz çekilişler ve aktivitelerle konuklarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Elnur’lu yılbaşı gala programında sınırsız yerli alkollü ev alkolsüz içecek sunuluyor. Zengin bir yemek menüsü, yılbaşı sonrası brunch ve masaj keyfi ve saat 17.00’ye kadar konaklama imkanı sunan Crowne Plaza’da 2 kişilik deluxe konaklama paketi 249 TL, suite konaklama paketi 599 TL ve kral dairesi konaklama paketi ise 1300 TL’den başlıyor.

IŞIN KARACA GLORİA’DA

Yılbaşı gecesi için özel gece hazırlayan Gloria Golf Resort Belek’te ise Işın Karaca sahneye çıkacak. Işın Karaca’yı dinleyerek yeni yıla girmek isteyenler çiftler, bir gece konaklama ücreti ve gala yemeği dahil 560 Euro ödeyecek. Saat 22.00’de sahneye çıkacak olan Işın Karaca, yaklaşık 2 saat şarkılarını seslendirecek. Karaca konserinden sonra gece, senfoni orkestrası ve dans gösterileriyle devam edecek. Gloria Serenity Resort Hotel’de yeni yıla girmek isteyenler çiftler ise bir gece konaklama ve gala gecesi için 602 Euro ödeyecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle