Hoşgeldiniz  

Yeşilyayla’nın yol sorunu çözülüyor

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Manavgat’tan Demre’ye, Gazipaşa’dan Elmalı’ya Antalya’nın dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan yeni yollar açarken, diğer taraftan da bozuk yolları yeniliyor. Asfalt ekipleri, vatandaşların yoğun şikayette bulunduğu Korkuteli ilçesi Yeşilyayla mahallesi bağlantı yoluna el attı. Oldukça kötü durumdaki yol, kalıcı olması için asfalt öncesi bakım onarıma alındı. Ekipler 9 kilometre uzunluğundaki yolu filler malzemesi ile sıkıştırarak asfalta hazırlıyor. Ardından asfaltla kaplanacak yol, mahalle sakinlerini sevince boğdu.

TALEPLERİMİZ DİKKATE ALINIYOR

Yeşilyayla Muhtarı İsmail Avcu, “Yıllardır yolumuzla kimse ilgilenmiyordu. Büyükşehir Yasası’yla birlikte muhtarların istekleri tek tek dikkate alınıyor. Bir süre önce MUBİM üzerinden yolumuzun bozuk olduğunu belirterek, yapılmasını talep ettik. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri gelerek inceleme yaptı. Ardından yol yapım çalışmaları başladı. Çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’ den Allah razı olsun” dedi.

Yol yapım çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Yeşilyayla asfalt çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, bölge halkının sorununu çözeceklerini söyledi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle