Hoşgeldiniz  

Yeni motosikletiyle geçirdiği kazada öldü

Semih Köken | 12 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yeni motosikletiyle geçirdiği kazada öldü

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde bir otelde garson olarak çalışan 23 yaşındaki Yusuf Akman, yeni aldığı motosikletle otomobile çarptı. Ağır yaralanan Yusuf Akman, hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE BIR OTELDE GARSON OLARAK CALISAN  YASINDAKI YUSUF AKMAN (fOTODAKI) , YENI ALDIGI MOTOSIKLETLE BIR OTOMOBILLE CARPTI. YUSUF AKMAN, HASTANEYE GOTURULURKEN YOLDA YASAMINI YITIRDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
Kaza, saat 01.30 sıralarında Side Bulvarı üzerinde meydana geldi. İşten çıkan Yusuf Akman, yeni aldığı 07 LRJ 63 plakalı otomobiline binerek eve gitmek üzere yola çıktı. Bulvar üzerindeki kavşak sistemine girdiği sırada motosikleti, aynı yönde seyreden Hüseyin A.’nın kullandığı 07 JR 429 plakalı otomobille çarpışan Yusuf Akman ağır yaralandı. Motosiklette bulunan Veysel Caner de yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Yusuf Akman’ı özel bir hastaneye götürdü. Akman müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Veysel Caner ise tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Hüseyin A. ise gözaltına alındı.

Oğlunun bir otelde garson olarak çalıştığını belirten acılı baba Abubekir Akman, “Oğlum motosikletini yeni almıştı. Normalde servisle gidip geliyordu. Ancak 2 gündür yeni aldığı motosikletiyle işe gidip gelmeye başladı. Bu gece yarısı da eve gelirken talihsiz kaza yaşandı. Yusuf iki oğlumdan biri. Kendisini Hatay’da toprağa vereceğiz” dedi.

Yusuf Akman’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında ‘Gitmek ister bazen insan. Hep uzaklar diye bir yerlere. Başını alıp gitmek’ yazılı paylaşımı dikkat çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle