Hoşgeldiniz  

Yeni falez plajları

Semih Köken | 17 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yeni falez plajları

MURATPAŞA Belediyesi, komşularını falezlerden Akdeniz’in mavilikleriyle buluşturduğu falez plajlarına Şirinyalı ve Yeşilbahçe mahallelerinde yenilerini ekliyor.

 

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nun izin ve onayıyla ‘Birinci Derece Doğal SİT Alanı’ statüsüne sahip falez kıyı bandında hizmete açtığı falez plajlarına yenilerini ekliyor. Daha ilk yılında müdavimlerini yaratan ve günün erken saatlerinde dolup taşan, şezlong-şemsiye kullanımı dışında herhangi bir ücretin alınmadığı falez plajlarına eklenecek iki yeni plaj çalışması son aşamaya geldi.

 

Şirinyalı Mahallesi Konserve Koyu’ndaki çalışmalarla 1000 metrekarelik ahşap platform yapıldı. Cankurtaranla birlikte soyunma kabinlerinin de yer aldığı plaja eski Delfino Otel önünden merdivenlerle inilebiliyor.

 

Falezlerin Yeşilbahçe Mahallesi’nde kalan bölümünde ise koyda, 650 metrekare ahşap platform yapıldı. Ayrıca mahalle sakinlerinin kullandığı farklı noktalarda da düzenleme yapıldı. Bununla birlikte her iki noktada denize uzanan merdivenlerle trabzanlar yenilendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle