Hoşgeldiniz  

YAŞLI KADINA BAŞKAN GÜL SAHİP ÇIKTI

Semih Köken | 13 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

YAŞLI KADINA BAŞKAN GÜL SAHİP ÇIKTI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi Mahallesi’nde zor koşullar altında hayatını sürdürmeye çalışan 79 yaşındaki Ayşe Korkmaz’a sahip çıktı.
Başkan Gül, kulübede yaşam mücadelesi veren Korkmaz’a 25 metrekarelik bir ev yaptırdı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Sosyal Belediyeciliğin dışında yardıma muhtaç vatandaşların da yaralarını sarıyor.
Başkan Gül, Beldibi Mahallesinde yaklaşık 15 senedir bir kulübede yaşamını sürdüren 79 yaşında ki Ayşe Korkmaz isimli yaşlı kadına yardım elini uzattı. Eşyasız bir kulübede yaşam hayatını sürdürmeye çalışan Ayşe Korkmaz’ın durumunu tespit eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, konuyla ilgili birimlere derhal talimat verip yaşlı kadına 25 metrekarelik bir ev yaptırttı.


İçerisinde tuvalet, banyo, mutfak ve bir de oturma odasının bulunduğu yeni evinde Ayşe Korkmaz’ı ziyarete giden Başkan Gül, “Beldibi mahallemizde yaşayan Ayşe Annemizi ömrünün geri kalanında barınacağı sıcak bir yuvaya kavuşturmanın sevincini şehit haberlerinin gölgesinde yaşadık. Bu artık Sosyal Belediyeciliğin de ötesinde vicdanlı idareci olmanın gereğidir diye düşünüyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle