Hoşgeldiniz  

Yarım saatlik yol 6 dakikaya indi

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yarım saatlik yol 6 dakikaya indi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Expo Bulvarı ile eskiden yarım saati bulan Kundu turizm bölgesinden Aksu’ya ulaşım 6 dakikaya düştü.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya turizmine katkı sağlayacak alternatif yollar ve yeni güzergahlar kazandırmaya devam ediyor. Kundu- Belek yolunun ardından, Expo-Kundu bağlantısını sağlayan Expo Bulvarı Antalyalılara hizmet veriyor. 23 milyon 310 liraya mal olan, 10 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki çift şeritli yol, turizm cennetleri Kundu ve Belek’e ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

KUNDU-AKSU 6 DAKİKA

Expo 2016 alanından Kundu ve Belek’teki otellere ulaşım kısa yoldan sağlanıyor. Daha önce Kundu’dan Expo alanına gitmek için isteyen bir kişi Havaalanı-Kardeş Kentler Caddesi’ni kullanarak 27 kilometre kat ederken, yeni açılan yolla bu mesafe 11 kilometreye düştü. Daha önce yarım saati bulan ulaşım mesafesi, 6 dakikaya indi. İki gidiş ve iki geliş olmak üzere toplam 4 şeritli olan Expo Bulvarı, sürücülere kesintisiz ulaşım imkanı sağlıyor.

TURİZME YENİ YOL AĞLARI

G20 Zirvesi öncesi Antalya’nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek’i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, iki turizm cenneti arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 4 dakikaya indirmişti. Yeni açılan Expo-Kundu bağlantı yolu ile Expo alanından Belek’e ulaşmak da artık 10 dakika.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle