Hoşgeldiniz  

Virüs aynı aileden 4 can aldı

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı (57) koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Kalaycı’nın kısa bir süre önce de annesi, babası ve kardeşini virüsten kaybettiği öğrenildi.

Kalaycı’nın koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından İstanbul Aile Hekimleri Derneği (İSTAHED) başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Yavuz Kalaycı’yı Covid 19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tıp camiasına baş sağlığı dileriz” denildi.

İSTAHED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tamur da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Dr. Yavuz Kalaycı’nın koronavirüste vefat eden ilk aktif aile hekimi olduğunu açıkladı. Tamur, “Hikayesi haberinden çok daha acı verici. Nerede çalışırsa çalışsın, tüm sağlık çalışanları bu riski bile bile hizmete devam ediyor. Lütfen kendinizi koruyun” uyarısında bulundu.

DOKTORUN SON MESAJI

Alanyalı Gazeteci Hüseyin Kalaycı’da, Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajını paylaştı:

“Yavuz KALAYCI.. Bir sağlıkçı, bir hekim. İki kız babası… Bu süreçte coronavirus nedeniyle hem annesini, hem babasını, hem de kardeşini kaybetti. Daha sonra kendisi de koronadan dolayı vefat etti. Son mesaji:”Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?” oldu…Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle