Hoşgeldiniz  

Vergi Haftası etkinlikleri başlıyor

Semih Köken | 22 Şubat 2016 | Gündem A- A+

Vergi Haftası etkinlikleri başlıyor

27. Vergi Haftası bu yıl 22-28 Şubat tarihleri arasında Kemer Vergi Dairesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak etkinlikler çeşitli ziyaretler ve okullarda düzenlenecek konferanslarla devam edecek.

Tüm yurtta olduğu gibi Kemer’de de 27. Vergi Haftası bu yıl 22-28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kemer Vergi Dairesi tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak etkinlikler çeşitli ziyaretler ve okullarda düzenlenecek konferanslarla devam edecek.

Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Bu yıl 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında kutlanacak olan 27. Vergi Haftası Dairemiz çalışanları ve diğer katılımcılar ile birlikte saat 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile başlayacak etkinlikler sırasıyla Kaymakamlık Makamı, Başsavcılık ve Belediye Başkanlığı ziyaretleri ile devam edecektir. Haftanın ilerleyen günlerinde çeşitli okullarda vergi bilincinin arttırılması ile ilgili konferanslar verilecek olup ayrıca okullardan dairemize gelen öğrencilere de dairemizin yapmış olduğu iş, işlem ve görevleri ile ilgili bilgiler verilecektir. Haftaya; yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükelleflerimize Vergi Dairesi Müdürlüğümüzce işyerlerinde teşekkür ziyaretlerinde bulunularak devam edilecektir. Kemer Vergi Dairesi olarak hedefimiz; etkin idare, mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. Hedeflenen bu yolda vatandaşlarımızın vergi toplama konusunda verdiğimiz hizmete, aile bireylerini de etkileyerek belge alma alışkanlığını yerleştirmemize yardımcı olmalarını ve mükellef odaklı hizmet anlayışımızın bir parçası olarak kamuoyuna sunduğumuz geri dönüşümlü iletişimin tüm kanallarını kullanarak vergilemenin bizzat içinde olmalarını temenni eder bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın vergi haftasını kutlar yaklaşmakta olan turizm sezonunda sağlık huzur ve bol kazançlar dilerim.”vergi-haftasi-etkinlikleri-basliyorea4fac076d9a5bf0787a vergide-taksitlendirme-basladi4cb5c857a3b65d8417ac-450x320

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle