Hoşgeldiniz  

Vergi Haftası etkinlikleri başladı

Semih Köken | 22 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Vergi Haftası etkinlikleri başladı

ANTALYA’da Vergi Haftası kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.Antalya’da 27’nci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Antalya Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törenin ardından Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir ve beraberindeki heyet Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan’ı makamında ziyaret etti.

Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir’in Vergi Haftası ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Hedefimiz etkin idare, mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. Hedeflenen bu yolda vatandaşlarımızın vergi toplama konusunda verdiğimiz hizmete, aile bireylerini de etkileyerek belge alma alışkanlığını yerleştirmemize yardımcı olmalarını ve mükellef odaklı hizmet anlayışımızın bir parçası olarak kamuoyuna sunduğumuz geri dönüşümlü iletişimin tüm kanallarını kullanarak vergilemenin bizzat içinde olmalarını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir ve beraberindekiler, Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz’ı Belediye’de ziyaret etti.
22-28 Şubat tarihleri arasında 27.’ncisi kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kemer Vergi Dairesi tarafından Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni düzenlendi. Törene, Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, Kemer Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, ve çalışanlar katıldı. Güzel ve Güneşli bir havada yapılan tören, Ümit Özdemir’in anıta çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.
VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ KEMER BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
22-28 Şubat tarihlerinde kutlanan Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Müdür Yardımcıları Alaattin Özken, Zülküf Güler ve Gelir Uzmanı Ülkü Kaya birlikte geldiler.
Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir, Belediye Başkan Vekili Recep Özdemir’e bir demet çiçek takdim ettiler.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sabah başkanlık makamında Ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Başkan Vekili Recep Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Vekili Recep Yılmaz yaptığı açıklamada; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.; Devletlerin varlığının sürdürmesi için bireylerin vergisini vermesi gerektiğini ifade etti. Başkan Vekili Yılmaz ayrıca; Vergi haftası nedeniyle tüm vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladığını. Söyledi.
Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir ise yaptığı kıssa konuşmada; “daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir Türkiye için vergilendirilmiş kazancı benimsemeli ve benimsetmeliyiz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımız tarafından ödenen vergilerle ülkemiz kazandırılmış ve varlığına devam etmektedir. Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar dilerim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle